AFRISO sarbatoreste 25 de ani in Romania cu o noua oferta: analizoare de gaze cu 5 ani garantie pentru senzorii de O2, CO si NO

430 afisari

2017 reprezinta pentru AFRISO Romania un prilej de a marca cei 25 de ani in Romania cu oferte speciale.

Intreaga experienta acumulata de producatorul german in cei 148 de ani de expertiza in domeniul aparatelor de masura si control este acum disponibila in noua generatie de analizoare de gaze de ardere, in conditii foarte avantajoase, practic reducand costurile de exploatare la minim. Astfel, la orice analizor EUROLYZER STx sau MULTILYZER STe nou achizitionat, senzorii de O2, CO si NO beneficiaza de 5 ani garantie. Practic, in cadrul utilizarii si intretinerii adecvate, inlocuirea senzorilor nu mai este necesara pentru o perioada de timp extrem de lunga. Senzorii nu se consuma, deci nu se inlocuiesc, asa cum constrang tehnologiile conventionale. Simplu si eficient. O noua premiera absoluta in domeniu!

AFRISO Romania, liderul pietei analizoarelor de gaze, livreaza aceste aparate de masura de inalta precizie intotdeauna insotite de Certificat de Etalonare acreditat RENAR. O oferta unica in Romania, pentru singurele aparate de masura cu adevarat profesionale, cu trasabilitatea asigurata.

Orice aparat de masura ce se doreste a fi utilizat in domenii ce tin de siguranta persoanelor sau de protectia mediului trebuie sa corespunda nu numai in momentul punerii pe piata, ci si pe toata durata exploatarii sale, pentru a fi considerat un instrument de incredere. Mentinerea optima a parametrilor aparatului de masura se poate certifica doar printr-un proces de etalonare adecvat, in laboratoare acreditate conform SR EN ISO/CEI 17025, garantand conditii de mediu propice, folosind proceduri bine puse la punct, precum si etaloane de calitate, recunoscute, cu asigurarea trasabilitatii la Sistemul International al Etaloanelor de Masura. O operatiune de etalonare se finalizeaza cu emiterea “Certificatului de Etalonare”: un document extrem de important, elaborat intr-un format anume, cu date riguros calculate si inregistrate.

Certificatul de Etalonare in regim acreditat RENAR indica intotdeauna Incertitudinea de Masurare. El insoteste toate analizoarele AFRISO noi si poate fi eliberat de laboratorul propriu si la etalonarile periodice, garantand astfel masurari cu rezultate recunoscute, opozabile.

www.analizoaredegaze.ro


Save » Vezi mai multe campanii

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: