Amenajati o bucatarie profesionala completa, rapid si fara lucrari de instalare majore, cu ajutorul pompelor SFA

368 vizualizari
pompe in horeca
Distribuie pe
SANICOM este unul din echipamentele din gama profesionala de pompe a grupului SFA, conceputa sa faca fata cererilor mediului comercial. Este un echipament de uz intensiv, care evacueaza apele uzate de la spatii comerciale, bucatarii profesionale, spalatorii, etc., prin tevi de mici dimensiuni, de doar 32 mm diametru. Poate pompa apele uzate pana la 80 m orizontal si pana la 8 m vertical sau o combinatie a celor doua. La utilizare continua, echipamentul are o temperatura de functionare de 35°, dar poate suporta temperaturi ale apelor uzate de pana la 90°, pe perioade scurte.

Gama profesionala de echipamente extinde beneficiile tehnologiei SFA, de la sectorul casnic, la cel comercial. Acest sector poate acum profita de calitatea, longevitatea si experienta brand-ului SFA, in acele situatii in care instalarea obiectelor sanitare suplimentare sau a utilajelor catering este ingreunata de imposibilitatea conectarii la conducta principala de canalizare sau unde aceasta conectare presupune lucrari majore si costisitoare.

Datorita constructiei robuste si motorului puternic, pompa SANICOM dispune de un debit mare de pompare, fapt care o face potrivita pentru evacuarea apelor uzate de la bucatarii profesionale, spalatorii ori in centre sportive sau de relaxare unde sunt folosite intensiv dusuri, cazi de baie si chiuvete. 

Din aceasta gama de uz intensiv mai fac parte si alte modele cum ar fi: SANICUBIC PRO. Acest echipament este o pompa cu tocator care poate evacua apele uzate de la mai multe WC-uri impreuna cu alte obiecte sanitare, pana la 11 m vertical sau 100 m orizontal. Un alt model de uz intensiv este SANIBEST, pompa cu tocator care poate evacua apele uzate provenite de la toate obiectele sanitare dintr-o baie, la distante de pana la 6 m vertical si 100 m orizontal.

De acum inainte puteti beneficia de avantajele oferite de aceste sisteme, si in Romania, prin filiala SFA SANIFLO S.R.L., membra a GROUP SFA Franta.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video