Delegatie romaneasca in Germania pentru tehnologii din domeniul apei si al apei uzate

125 vizualizari
IFAT 2016
Distribuie pe


Doriti sa promovati programe inovative de managementul apelor in Romania si sunteti in cautare de oportunitati de colaborare? Doriti sa aflati mai multe despre gestionarea apei in Germania? Vreti sa stiti cum puteti solutiona problema apelor uzate in cel mai eficient mod? Va prezentam alternative, tehnologii, know-how si proceduri, aplicabile in domeniu. Daca doriti sa fiti consiliati de catre experti germani pentru gasirea celei mai bune solutii, va invitam sa insotiti delegatia AHK Romania avand ca obiect printre altele vizitarea targului IFAT 2016, care va avea loc in perioada 30.05 – 03.06. 2016, in Bavaria

Targul IFAT Muenchen este principalul targ la nivel mondial pentru managementul apei potabile si menajere, a deseurilor si a materiilor prime. La editia anterioara au participat 3.081 de expozanti din 59 de tari si peste 135.000 de vizitatori din 170 de tari. 

Delegatia include participarea la un eveniment de informare organizat cu sprijinul asociatiei germane a apei (German Water Partnership),vizitarea unor proiecte de referinta din Bavaria (Augsburg, Ingolstadt, München) precum si vizite si intalniri in cadrul targului efectuate la diverse companii din domeniul managementului apelor potabile si al celor uzate, unde veti fi insotiti si veti putea cunoaste specialisti germani in domeniu. 

Planificarea deplasarii si a programului, achizitionarea biletelor de avion, organizarea mijloacelor de transport pe teritoriul Germaniei si a cazarii, achizitionarea biletelor de intrare la targ si organizarea programului sunt sarcini pe care le preluam cu placere. In acelasi timp oferim insotirea si consilierea specializata a delegatiei pe intreaga perioada a deplasarii. 

Programul detaliat al intregului eveniment il puteti regasi aici. 

Proiectul este sustinut financiar de catre Ministerul Federal al Economiei si Energiei (BMWi) prin programul sau de dezvoltare de piete externe dedicat IMM-urilor. Mai multe detalii referitoare la proiectele de accesare de piete noi puteti gasi pe www.ixpos.de/markterschliessung 

Fiind un eveniment cofinantat de catre Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania, numarul de locuri disponibile este limitat, astfel incat primii inscrisi vor avea prioritate. 

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Persoana de contact:
Ilinca Pandele 
Tel. +40 21 207 91 17 | Fax +40 21 223 15 38
E-Mail: pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video