Interviu TESY: "Ne bazam pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentati si dornici sa invete"

341 vizualizari
Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy
Distribuie pe

- Interviu cu dl.  Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy -

1. În ce mod pot schimba inovațiile aparatele electrocasnice și cum va arăta locuința viitorului?

Locuința viitorului va fi supusă la două tendințe principale: prima – mai puțină energie per consum total și confort sporit și a doua tehnologii online și offline inteligente pentru gestionare și control, și foarte curând și inteligență artificială. În aceste aspecte sunt incluse și majoritatea inovațiilor la dezvoltarea electrocasnicelor.

Noi la TESY, fiind producătorii a două din categoriile cu cel mai mare consum de energie din viața de zi cu zi – încălzirea apei menajere și încălzirea locală electrică, suntem perfect conștienți atât de provocările prezente cât și de responsabilitățile pe care le avem față de clienții noștri, mediul înconjurător și micro ambient. De aceea ne îndreptăm toate eforturile, ale tuturor resurselor noastre de marketing și R&D în căutarea de noi soluții constructive și tehnologice inteligente pentru încălzirea apei și stocarea acesteia precum și utilizarea ei eficientă.

2. În ce fel Internetul tuturor lucrurilor (IoT) modifică activitatea din producție, logistică și comerțul cu amănuntul prin modele și practici inovatoare?

Înainte de a răspunde la întrebare, aș vrea să fac o precizare – procesul de producție nu poate fi izolat de totalitatea proceselor afacerii per ansamblu, de aceea răspunsul meu va fi legat de cum folosim IoT pe tot parcursul – de la crearea până la lansarea pe piață a unui produs nou.

După această precizare – IoT este denumirea de azi. Mâine probabil va exista o altă denumire care va caracteriza această tehnologie, dar dezvoltarea, aș spune boomul în dezvoltarea tehnologiilor legate la Internet și al posibilităților de gestionare și control în timp real, precum și una din consecințe – colectarea și procesarea de informații importante privind consumul și obiceiurile clienților noștri, fără a fi necesare eforturi suplimentare în acest aspect, - toate acestea sporesc cu zi ce trece posibilitățile noastre de îmbunătățire a logicii gestionării și pentru a putea lucra zilnic ca să putem oferi mâine un produs eficient energetic și din ce în ce mai bine setat pentru uzul de zi cu zi dar care după caracteristicile sale de bază consumă multă energie.

Din punct de vederea al logisticii și al comerțului cu amănuntul – se naște și crește o întreagă lume nouă de utilizatori dornici să testeze și să simtă produsul înainte de a-l comanda, chiar fără a fi necesar să viziteze magazinul, la fel cum știm că, în curând, dronele vor înlocui poștașii…

3. Care sunt provocările Dvs. ca și companie legat de introducerea din ce în ce mai pronunțată a unor inovații și “transferul” de drepturi și obligații de la om către echipamentele automatizate?

Părerea mea este că drepturile și obligațiile vor rămâne atribuții pur omenești pentru orice proces din viața de zi cu zi și consider că aceasta este una din circumstanțele cele mai importante care trebuie să le considerăm când vine vorba de viitor – oricâte tehnologii sofisticate am folosi, oricât de bune ar fi mașinile pe care le introducem, oamenii sunt cei care pun dezvoltarea lor în mișcare, în particular precum și procesele companiei.

De aceea, noi de la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de a cuceri obiective provocatoare.

Indisputabile pentru succesele noastre sunt nu doar pozițiile de pe piață pe care le sporim în fiecare an cu o creștere de două cifre a vânzărilor în mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Însă apreciem foarte mult și ne bucurăm de respectul de care dau dovadă și cele mai renumite companii din breaslă, care ne-au acordat anul trecut și cel prezent o atenție deosebită și și-au exprimat dorința să lucrăm la proiecte comune, lucru pe care deja îl și facem…

4. Ce are în plus noul model de boiler Tesy și cum diferă față de cel anterior?

Fiecare boiler nou, acesta și cel din generațiile ulterioare, va manifesta cel puțin trei efecte îmbunătățite pentru utilizatorul final:

  • Mai multă apă caldă cu relativ mai puțină energie consumată
  • Reducerea pierderilor colaterale
  • Gestiunea flexibilă și optimă pentru economisirea energiei, care, dacă este utilizată, ar ajuta la satisfacerea nevoilor și ar îmbunătăți viața și confortul utilizatorilor noștri.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video