Cerberus FIT FC360 - Noua centrala anti-incendiu, adresabila, de la Siemens Building Technologies

417 afisari
- dedicată aplicațiilor mici și medii

Cerberus FIT, FC360 – sistemul adresabil
Indiferent de tipul clădirii/aplicației siguranța oamenilor și a bunurilor este o preocupare majoră. Incendiile pun viețile oamenilor în pericol și de cele mai multe ori rezultă în pierderi financiare substanțiale. Într-o situație de urgență, o reacție rapidă și de încredere este esențială.
Cerberus™FIT FC360 este soluția ideală pentru o protecție de încredere, la incendiu a aplicațiilor de dimensiuni mici și medii precum: școli, magazine din centre comerciale, hoteluri și hosteluri, site-uri industrial mai mici, cămine de bătrâni. FC360 este parte a sistemului Cerberus FIT, un sistem de protecție la incendiu dezvoltat special pentru utilizare în clădiri și facilități mici.
FC360 susține conexiunea a până la 126 de elemente C-NET, incluzând detectoarele cu tehnologia patentată ASA (Analizare Avansată a Semnalului) din gama Cerberus PRO, care oferă imunitate împotriva fenomenelor  înșelătoare și previne alarmele false. Detectoarele și perfiericele sunt conectate în buclă, ceea ce reduce costurile de cablare și îmbunătățește semnificativ fiabilitatea întregului sistem mulțumită buclei de comunicație. Sistemul de protecție la incendiu FC360 este ușor de instalat, pus în funcțiune și întreținut datorită interfeței simple și intuitive. Iconițele, indicatoarele LED și butoanele facilitează manevrarea și informația este afișată într-o manieră simplă și ușor de înțeles – reducând astfel necesarul de instruire.

Gama FC360 este disponibilă în 4 variante constructive:
FC361-ZZ, centrală în carcasă compactă cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/12Ah;
FC361-YZ, centrală în carcasă compactă cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/12Ah și panou LED indicator pentru 16 zone;
FC361-ZA, centrală în carcasă confort cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/25Ah;
FC361-YA, centrală în carcasă confort cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/25Ah și panou LED indicator pentru 16 zone;

Avantaje și puncte cheie FC360:
• Centrală adresabilă cu o buclă, eficiență din punct de vedere al costului, pentru aplicații mici și medii;
• Detecție rapidă și de încredere datorită tehnologiei ASA – fără alarme false;
• Centrală compactă cu interfață de utilizare simplă și intuitivă;
• Ușor de instalat, pus în funcțiune și întreținut - datorită configuratorului integrat;
• Sistem deschis care poate fi întreținut cu orice furnizor autorizat;
• Punere în funcțiune via browser WEB - nu este necesar software de programare adițional.
 Opțiuni pentru gama de centrale FC360:

 Modul 4 ieșiri monitorizate 24V, 1A pe ieșire, max 2A pe modul;
 Modul comunicație RS232 sau RS485;
 Modul o ieșire releu AC230V, max 5A / DC30V, max 5A;
 

Gama anti-incendiu Cerberus FIT de la Siemens  Building Technologies include si centralele conventionale FC 120
Gama FC120 este disponibilă în 4 variante constructive, cu 2, 4, 8 sau 12 zone de detecție, respectiv centralele FC121, FC 122, FC123, FC124 cu carcasă cu spațiu pentru 2 acumulatori 12V/4 Ah sau 12V/7Ah respectiv 12V/12Ah sau12V/17Ah;

Opțiuni pentru gama de centrale FC120:
- Modul 2 ieșiri supervizate 24V, 1A și 2 releee, 2x30V/1A(FC121, FC122);
- Modul monitorizat ieșire releu AC230V, max 5A / DC30V, max 5A;
- Modul indicator LED 12 zone(FC123, FC124);
- Comutator cheie pentru acces operare;

Cu ajutorul sistemului Cerberus FIT oferim protecție anti-incendiu de încredere, fiind în același timp o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și adaptabilă unei game mai variate de aplicații.

Utilizarea facilă și intuitivă a centralei de detecție este asigurată de taste simple și indicatori la obiect afișați pe ecranul LCD. Mai mult, se poate face cu încredere testarea sistemului folosind comenzi simple și precise.

Detectoarele convenționale din gama Cerberus FIT sunt de mai multe tipuri: de fum, de temperatură fixă, de temperatură fixă și creștere de temperatură și combinate, de fum si temperatură. Detectoarele convenționale Cerberus FIT utilizează o tehnologie inteligentă de algoritm pentru a detecta rapid și corect focurile deschise, minimizând în același timp riscul alarmelor false. Labirintul patentat împreună cu algoritmul de verificare extind durata de viață a detectoarelor reducând acumularea de praf și murdărie.
Centrale flexibile, detectoare de încredere și o gamă variată de dispozitive periferice - Cerberus FIT cuprinde tot ce este necesar pentru o detecție la incendiu complexă. Detectoarele convenționale și periferice de la Siemens au fost proiectate să combine performanța excelentă cu instalarea, punerea în funcțiune, mentenanța și utilizarea zilnică. Cerberus FIT asigură detecția sigură, de încredere și convenabilă la costuri cât mai reduse.

Contact:
siemens.ro/bt
buildingtechnologies.ro@siemens.com

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: