CEZ Vanzare lanseaza prima campanie nationala de produse pentru energie electrica si gaze naturale

501 afisari
martie 2017 - Incepand cu luna martie, CEZ lanseaza campania nationala de promovare a produselor din portofoliul CEZ Vanzare, furnizor de energie electrica si gaze naturale in cadrul Grupului CEZ in Romania, ca o invitatie inedita in culisele crearii ofertelor inspirate de nevoile si dorintele clientilor sai.

Introduse de doua personaje simpatice, cu personalitati bine conturate, care intruchipeaza energia electrica si gazul natural, cele doua produse ale campaniei - CEZ Rezidential si CEZ Gaz - iau nastere tocmai din intelegerea asteptarilor clientului, casnic sau antreprenor, de a multumi intreaga familie, de a beneficia de un pret fix sau cu discount și de a se bucura de avantajele unui contract flexibil.

Ofertele aferente celor doua produse CEZ Rezidential si CEZ Gaz sunt disponibile in momentul de fata tuturor clientilor casnici si agentilor economici interesati de beneficiile pe care acestea le aduc. Detalii despre ele pot fi obtinute la InfoLinia CEZ, 0251 929 (numar cu tarif normal in reteaua nationala), zilnic, in intervalul 08:00 – 20:00 sau pot fi consultate pe website-ul www.cezinfo.ro.

Cele doua spoturi ale campaniei pot fi urmarite aici: http://bit.ly/CEZ_Rezidential si http://bit.ly/CEZ_Gaz.

"In cel de-al 12-lea an de prezenta cu succes pe piata din Romania, ca principal furnizor de energie electrica pentru 1,3 milioane de clienti din zona Olteniei, am ales sa ne extindem portofoliul de produse si servicii la nivel national, mizand pe una dintre trasaturile noastre principale: preocuparea constanta fata de nevoile si profilul clientilor nostri. Suntem o companie care inoveaza constant, de aceea am ales sa transmitem mesajul printr-o campanie creativa si memorabila in domeniul energetic din Romania. Prin personificarea energiei electrice si a gazului natural, ne propunem sa demonstram ca, avand alaturi o echipa de specialisti de elita, asa cum este echipa CEZ Vanzare, cele mai avantajoase oferte de electricitate si gaz sunt la indemana tuturor, clienti casnici si business deopotriva. Continuam sa credem ca energia vine de la oameni si este pentru oameni, de aceea si produsele noastre sunt concepute sa raspunda dorintelor clientilor nostri. Le multumim pentru ca ne-au primit in casele sau afacerile lor”, a declarat Angelica Barbu (Brand Marketing & Communication Manager, Grupul CEZ in Romania).

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing

CEZ Romania

» Vezi mai multe campanii

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: