Anul acesta Lindab sarbatoreste 60 de ani

99 vizualizari
Lindab aniversare 60 ani
Distribuie pe

Lindab scrie istorie si puncteaza 60 de ani de activitate la nivel international

​Pe 6 februarie 1959, se infiinta AB Lidhults Plåtindustri in Grevie, in partea de NV a regiunii Skåne, de catre Lage Lindh si Valter Petersson. Era firma care, 10 ani mai tarziu, avea sa se numeasca Lindab AB. De atunci, Lindab a crescut si a devenit o companie multinationala, listata la bursa, cu peste 5000 de angajati in mai mult de 30 de tari.
 
Orientare catre client, realism, ordine si bun simt – acestea sunt valorile care au fost sunt si vor fi baza dezvoltarii afacerii Lindab. Ce a inceput ca o afacere mica de prelucrare a metalului in peninsula Bjäre din sudul Suediei, s-a transformat astazi intr-o companie multinationala care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit.

“Lucram si astazi sub valorile sustinute inca de la infiintare. Pe vremuri, puteai spune ca esti un bun comerciant. De fapt era vorba despre pozitionarea prioritara a clientului si orientarea eforturilor tale pentru multumirea acestuia. Astazi, numim aceasta directie antreprenoriat,” spune Ola Ringdahl, CEO al Lindab.

Lindab 60 ani

Clima si digitalizarea

Ca si alte companii, Lindab face fata astazi provocarilor din industrie impuse de digitalizare. Alta provocare pentru industria in care activeaza o reprezinta eficienta climatica si energetica. Aici, Lindab este cu un pas inainte datorita solutiilor eficiente energetic pentru ventilarea si climatizarea cladirilor.

 
“Vom continua sa lucram ghidati de principiile care au adus succes companiei. Traim in prezent o poveste de succes, un bucata din istoria industriei suedeze. Lindab a crescut sanatos de-a lungul anilor si va continua sa o faca cel putin in aceleasi ritm. Ne dorim sa pastram profitabilitatea companiei, fara a renunta la standardele de calitate”, spune Ola.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video