novapex

 

Confort sporit si eficienta maxima in orice sezon cu unitatile inteligente de aer conditionat de la Daikin

BLUEVOLUTION
vizualizari


Preocupat de impactul asupra mediului inconjurator si de intrecerea limitelor inovatiei, Daikin, liderul mondial si european pe piata aparatelor de aer conditionat, vine in intampinarea clientilor sai cu solutii inteligente, care ating eficienta maxima in orice sezon si reduc considerabil costurile de energie. Astfel, unitatile din gama BLUEVOLUTION, care folosesc agentul frigorific R-32 si au emisii de CO2 mai scazute, ating un nivel superior al eficientei sezoniere, pana la clasa A+++, asigurand un confort perfect atat in functia de racire, cat si in cea de incalzire.

„Desi scopul principal pentru care sunt utilizate este racirea incaperilor pe timp de vara, in ultima vreme aparatele de aer conditionat au inceput sa fie folosite si pentru incalzire, in timpul sezonului rece. Cumparatorii au realizat ca sistemele moderne de aer conditionat reprezinta o modalitate eficienta de incalzire din punct de vedere energetic, asigurandu-le totodata confortul dorit in spatiile interioare. In plus, investitia in astfel de unitati cu nivel maxim al eficientei energetice sezoniere se amortizeaza rapid prin costurile reduse de functionare”, a explicat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe - Romania.

Mai exact, eficienta sezoniera reprezinta modalitatea de masurare a eficientiei energetice reale a sistemelor de racire si incalzire, pe parcursul intregului an. Astfel, valoarea ratei eficienţei energetice sezoniere (SEER) in modul racire şi valoarea coeficientului sezonier de performanţa (SCOP) in modul incalzire reflecta consumul real de energie al unui sistem. Aceste doua valori masoara consumul anual de energie si eficienta in timpul unei utilizari zilnice, normale. Intrucat, pe termen lung, sunt luate in considerare fluctuatiile de temperatura si perioadele in modul stand-by, rezultatele eficientei sezoniere sunt clare si de incredere.

Pentru utilizatori, standardele de performanta energetica reprezinta un ajutor in ceea ce priveste decizia de cumparare, avand la baza un set de criterii uniforme care indica eficienta aparatelor de aer conditionat pe durata unui an intreg, nu doar a unui sezon. Clasificarea energetica include mai multe clase, de la A+++ la D, cel mai eficient sistem din punct de vedere energetic fiind ilustrat cu tonuri de verde inchis, iar cel mai putin eficient cu rosu. De asemenea, pe langa clasificarile de eficienta energetica pentru racire si incalzire, eticheta produselor include consumul anual de energie si nivelurile de zgomot.

Urmarind excelenta tehnologica si atentia pentru detalii, unitatile performante din gama BLUEVOLUTION se incadreaza in clasa energetica A+++ atat pentru racire, cat si pentru incalzire, atingand un nivel superior al eficientei sezoniere. Agentul frigorific R-32, compresoarele optimizate si tehnologiile avansate de economisire a energiei integrate in modelele Ururu Sarara, Emura si FTXM-M asigura confortul perfect atat pe timpul verii, cat si in anotimpul rece.

De asemenea, aparatele de aer conditionat de tip Inverter dispun de o tehnologie de ultima generatie, care asigura un nivel ridicat al eficientei sezoniere si ofera numeroase avantaje fata de metodele clasice de incalzire. Acest model de compresor isi regleaza in mod continuu capacitatea de racire si incalzire optima, imbunatatind nivelul confortului. In plus, un inverter monitorizeaza si regleaza temperatura mediului ambiant oricand e nevoie si astfel, consumul de energie scade cu 30% in comparatie cu un sistem dotat cu un compresor traditional ON/OFF.

Pentru mai multe informatii despre produsele DAIKIN vizitati www.daikin.ro.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:3193
Data publicarii: 9.12.2019
Valoarea estimata:3000
Data publicarii: 6.12.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 6.12.2019