Donkervoort Automobielen BV incalzita cu tuburile radiante Mark

111 vizualizari
Mark Climate Technology
Distribuie pe

Cladirea constructorului de automobile olandez Donkervoort Automobielen B.V. este incalzita cu panourile radiante pe gaz Infra Line furnizate de Mark Climate Technology.

Cladirea de 3000 m2 este echipata cu doua Mark Infra Line cu o lungime de 50 de metri si o capacitate de 100 kW fiecare. Panourile radiante cu gaz ofera optiunea de incalzire fara miscarea aerului. In plus, caldura ajunge numai in locul in care este necesar. Perioada scurta de incalzire si temperatura scazuta a incaperii pot genera o buna economie de energie.

Domnul Donkervoort este foarte multumit de sistem: “Este o caldura foarte placuta si nu exista miscare de aer”. Panourile radiante au functionat cu succes de 17 ani.

Mark furnizeaza Infra Line in sapte capacitati diferite, lungimea unitatii crescand pe masura ce creste capacitatea. Aplicatiile posibile includ: sali de sport, facilitati de productie, hangare de aeronave, showroom-uri si garaje.

Mark Climate Technology

Masinile sport Donkervoort sunt cunoscute pentru performantele lor fenomenale. Combinatia de stil atractiv, greutate ultra-usoara, putere mare si stabilitate fantastica pe drum, a creat o masina sport care face inimile pasionatilor de masini sa bata mai repede. Donkervoort se afla de-a lungul A6 in Lelystad (Olanda) si produce aproximativ 100 de masini sport anual.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video