Confortul, siguranta si caldura caminului tau sunt grija noastra

3328 vizualizari
centrale pe peleti Valher
Distribuie pe

Nou! Centralele termice Valher care au în dotare un panou de comandă electronic sunt echipate cu modul GSM prin intermediul căruia se poate verifica status-ul centralei în orice moment!

Tot mai mulți clienti vor să se simtă în siguranță atunci când exploatează un echipament termic, motiv pentru care ne-am gândit să intervenim la acest aspect.
Pe lângă aceasta, unii preferă ca factorul uman să intervină mai rar în exploatare, sau aceste intervenții să se facă într-un mod cât mai facil.

Tocmai de aceea - obișnuindu-ne clienții cu inovări permanente - am oferit un plus de valoare echipamentelor noastre prin faptul că am adaptat panoului de comandă ceva nou. Aceasta și din dorința de a fi în trend cu noile apariții, dar și de a ține pasul cu tehnologia.
Prin urmare, toate modelele care au în dotare un panou de comandă electronic, beneficiază de acest avantaj.

Cu ajutorul unui modul GSM, clientul are posibilitatea verificării statusului în orice moment. Poate opri sau porni echipamentul printr-o simplă apăsare a unei taste pe telefon. valherDe asemenea, atunci când intervine un corp străin la snecul de alimentare cu peleți, senzorul care sesizează acest aspect va transmite eroare în panoul de comandă, iar acesta la rândul lui va notifica utilizatorul printr-un mesaj, direct pe telefonul mobil.

Orice altă eroare apărută în timpul funcționării: contact electric slab, depunere de praf pe ventilator, clapetă aer blocată, rezistență întreruptă sau altele, vor anunța clientul în momentul în care acestea apar. Manualul de utilizare cuprinde remediile asociate fiecărei erori, astfel încât cele mai multe dintre ele pot fi îndepărtate direct de către utilizator, iar cele care presupun intervenția unui specialist pot fi sesizate unuia dintre tehnicienii noștri de service.

Avem situații când utilizatorii se află la sute de kilometri distanță, iar cand aceștia pornesc spre casă, pentru a se asigura că sunt așteptați cu căldură de către echipamentele noastre, recurg la folosirea acestui sistem. Unii dintre părinții acestora rămân uimiți atunci când sunt apelați de către copiii lor și li se spune să umple rezervorul cu peleți, în urma notificării pe telefon cum că acesta este aproape gol.

Promitem să nu ne oprim aici și asa cum v-am obișnuit, vom inova mai departe.

Doar gânduri bune,
Echipa Valher România

 

>>>>>>Descarcă de aici CATALOGUL Valher cu prețuri și datele tehnice a centralelor termice mixte, pe lemne sau pe peleți.

Valher Romania
Calea Clujului 271
Bihor, Romania

Tel: 0756 920 759
contact@valher.ro
http://valher.ro/

*Imagine a aplicației cu titlu de prezentare
Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Buna ziua,
Va rugam sa ne dati datele dvs de contact pe office@instalnews.ro sau il puteti contacta dv. direct pe dl. Suteu Minodor, tel. 0756 920 759 pentru oferta.

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video