De ce să alegi debitarea cu plasmă

2283 vizualizari
debitarea cu plasma
Distribuie pe

Descopera avantajele oferite de Master Metal

Astazi, tehnologia de ultima generatie  ne permite sa obtinem ceea ce dorim, iar una dintre ele este debitarea cu plasma, o metoda ieftina, rapida si eficienta de a prelucra tabla, inoxul, aluminiul. Metalul si confectiile metalice au inceput sa fie din ce in ce mai folosite, atat in contructii, cat si in designul interior, fiind adorate de arhitecti si decoratori. De aceea, debitarea cu plasma a metalului este preferata de toti profesionistii deoarece aceasta tehnologie ofera o replica perfect fidela oricarei schite, desen, idei.

De ce debitarea cu plasma?

Pe langa nota de personalizare si unicitate cu care defineste fiecare proiect, debitarea cu plasma a metalului are mult mai multe avantaje, de la viteza mare de taiere pana la taierea metalului  la o calitate superioara, care nu mai necesita prelucrari ulterioare debitarii.
Alte avantaje ar fi faptul ca debitarea cu plasma este mult mai ieftina decat cea cu waterjet si mult mai versatila decat debitarea cu laser. Se pot debita grosimi si de 100 mm in comparatie cu debitare acu laser, unde 20 mm este maxim.
Vitezele de taiere la debitarea cu plasma sunt mult mai mari comparativ cu taierea cu oxigen. In plus, píesele prelucrate cu taierea cu plasma pot di direct introduce in procesul de sudare, iar cosnumul energectic este mult mai mic, la fel ca si pericolul de accidentare. Un consum energetic mic inseamna o productivitate marita.

debitarea cu plasma

Granita dintre arta si business

Debitarea cu plasma este granita dintre arta si business. Metalul se imbina eficient si elegant cu piatra sau lemnul, oferind piese statement in designul interior sau exterior. Metalul este strans legat de numeroase industrii, de la automobile, la constructii, energie regenerabila si industria medicala. Cei care detin baruri, cafenele, pub-uri, berarii, ambarcatiuni nautice, depozite, fabrici sau doar o gradina cu un gard superb, stiu ca debitarea cu plasma a metalului este o solutie creativa, eficiente si plina de personalitate.

debitarea cu plasma

Inca de la inceput, Master Metal si-a propus sa fie un brand important pe piata din Romania. Ofera solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti. Solutiile Master Metal respecta toate standardele internationale ale industriei si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.debitarea cu plasma

Master Metal debiteaza cu plasma tabla, inoxul si aluminiul, pana la grosimi de maxim 100 mm, executand confectii metalice pentru constructii civile si industriale. Atunci cand clientul are nevoie, Master Metal lucreaza si cu arhitecti pe proiecte simple si complexe, deoarece utilajele sale sunt noi, in valoare de peste 80.000 euro, ceea ce ii permite sa fie fidel total schitelor trimise de client.

Despre Master Metal

Master Metal debiteaza cu plasma inoxul, otelul si aluminiul, fiind focusat pe performanta afacerii tale prin rezultate, calitate, solutii si costuri optime. Suntem aici pentru acei oameni care vad oportunitati si sunt in cautarea unor parteneri fideli, ce ii pot sustine cu succes in dezvoltarea propriului business. Tehnologia avansata Master Metal cat si echipa noastra responsabila te ajuta si ne ajuta sa atingem obiectivele. in fabrica Master Metal din Bucuresti. Toate comenzile noastre sunt personalizate, respectand nevoile clientilor, dar si indrumarile echipei noastre, care se asigura ca lucrarea va fi corecta si durabila.

Pentru mai multe informatii despre debitare cu plasma click aici sau suna-ne la numarul 031 425 2495. Ne poti gasi si pe Facebook si LinkedIn.

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Dl. Georgian Cernica, doriti detalii de pret? Puteti utiliza formularul de Cere oferta sau aveti numar de telefon 031 425 2495.

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video