Dl. Emil BOC, Primarul Municipiului Cluj-Napoca participa la conferinta - PRIA Urban Innovation in 24 Mai 2017

270 afisari

Dl. Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj-Napoca participa la conferinta PRIA Innovation, in 24 mai 2017, la Grand hotel Napoca.

Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discutie importante pentru mediul urban - mobilitate, energie, tehnologie si infrastructura si vor fi dezbatute aspect importante despre dezvoltarea orasului si despre proiecte care imbunatatesc orasul si viata de afaceri si sociala a acestuia.

PRIA Urban Innovation este o platforma unica pentru discutii aprofundate intre administratia locala, reprezentanti ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialisti in urbanism, tehnologie si servicii la nivel national si international, dar si lideri ai comunitatii. Ei vor evidentia aspecte legate de cercetare si vor da exemple de proiecte care ajuta la crearea unor comunitati urbane mai rezistente, durabile si sanatoase, la transformarea oraselor in orase ale viitorului, inovatoare.

Conferinta PRIA Urban Innovation va avea loc in Cluj-Napoca, oras care este in continua dezvoltare si care acorda o importanta deosebita proiectelor care imbunatatesc orasul si viata de afaceri si sociala a acestuia.

Zonele urbane sunt in crestere si in schimbare in fiecare an, asa ca trebuie sa fim gata sa imbratisam viitorul pe masura ce crestem si ne schimbam. Prin urmare, dezbaterile din cadrul PRIA Innovation Conference vor reflecta adevaratul sens a ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orase puternice pentru viitor. De asemenea, vom sublinia puncte care vor conduce la activitati urbane de succes si vom oferi oportunitati de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane in curs de dezvoltare, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbana. Toate acestea duc la o viata mai sanatoasa si vor economisi timp si bani pentru companii, iar pentru cetateni vor duce la un oras mai organizat, mai simplu de locuit.

Alaturi de dl. Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj Napoca, lectori sunt: Nicholas DE ROUMANIE; Pascal Van den Noort, Expert in Mobilitate; Karoly Borbely – Director Strategie, Hidroelectrica; Nicolae DORDEA – Manager Vanzari Clienti Business Nord, ENGIE; Carmen NEAGU – CEO, Energobit; Maria METZ – Deputy CEO, NTT Data; Adrian Ciprian MIRON – Inspector Sef al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj; Alexandru CIOCAN - Campion National Multiplu Ciclism, precum si reprezentanti ai producatorilor de masini electrice si biciclete.

Printre temele care vor fi abordate se vor regasi: Comunitate Privata Parteneriatul public - solutii locale, parteneriate strategice, care sa conduca la sisteme durabile si de dezvoltare economica, care este transferabil unui model national; Incurajarea si recunoasterea ciclismului ca mijloc eficient, sanatos, de transport ecologic, si promovarea utilizarii pe scara larga; Cum putem reduce costurile pentru municipalitati si pentru companii?; Sunt masinile electrice de viitor? Cum vom crea infrastructura pentru masina electrica? Identificarea oportunitatilor de infrastructura ecologica pentru a mari spatiul verde intr-o comunitate puternic urbanizata, imbunatatirea calitatii aerului, reducerea efectului de caldura urbana si cresterea biodiversitatii mediului; Imbratisarea inovatiilor tehnologice in mobilizare pentru a proteja mediul inconjurator, pentru a creste profitul de afaceri locale si pentru a simplifica viata urbana; Cum se va structura consumul de energie electrica in viitor? Cum se va structura consumul de energie electrica in sectoare cum ar fi transportul, rezidential, agricultura, industrie si ce alte servicii vor evolua?; Impactul tehnologiei in dezvoltarea retelelor electrice catre retele inteligente, microgrids si consumatori activi (Prosumer); Care este situatia energiei regenerabile in Romania? Ce investitii au fost facute pana acum?

Conferintele PRIAevents aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a massmediei.

PRIA Urban Innovation are ca partener principal ENGIE.

De asemenea parteneri ai evenimentului sunt Hidroelectrica, Energobit, ARIES Transilvania, Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj (AFA), BEROBA, Camera de Comert si Industrie Romano-Olandeza, Camera de Comert si Industrie Cluj, Clubul Francofon de Afaceri Cluj, Liga Intreprinzatorului Roman, Asociatia Patronilor Meseriasilor Cluj (APM), Camera de Comert si Industrie Romano-Britanica, Camera de Comert si Industrie Romania-Israel, EFdeN, Cogen Romania, Romanian Photovoltaic Industry Association (RPIA), Romanian Institute for Energy Development Studies (IRE).

Parteneri media ai conferintei sunt Agerpres, Monitorul de Cluj, Realitatea FM Cluj, Cat Costa Clujul, ZiuadeCj.ro, Transilvania Business, Nine O`Clock, Energetica, Energy Center, InfoEst, Actmedia, InstallNews.ro, 9AM, Jurnalul de Afaceri, The Romania Journal, Ziare.com, Business 24, Tehnic Media si Burqundi.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe http://priaevents.ro/pria-urban-innovation-conference/

Vezi AGENDA Evenimentului

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: