Economisiti timp cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

452 afisari

mai 2017 - Cablurile bine identificate sunt deseori o cerinta a beneficiarilor. Identificarea este de asemenea necesara pentru a furniza ansambluri standardizate de cabluri si a eficientiza productia. Totusi, identificarea cablurilor poate necesita foarte mult timp, mai ales daca se efectueaza manual. Prin identificarea automatizata a cablurilor puteti economisi timp, respecta cerintele clientului, furniza ansambluri standardizate si produce mai eficient, toate dintr-un singur foc.

Economisiti timp si sporiti calitatea
Un proces de identificare manuala a cablurilor devine rapid un consumator de timp ce incetineste productia, mai ales atunci cand este necesara identificarea unor volume mari de cabluri. Etichetele tip manson, care se infasoara in jurul cablurilor si auto-laminante se pot aplica mult mai rapid cu mansoanele de cablu si sistemele de imprimare si aplicare. Sistemele fiabile de imprimare si aplicare sporesc si calitatea identificarii cablurilor, dat fiind faptul ca mansoanele si etichetele se aplica intotdeauna identic.

Sisteme de imprimare si aplicare fiabile
Brady Corporation ofera sisteme fiabile de imprimare si aplicare pentru mansoanele si etichetele de identificare a cablurilor, ceea ce permite eficienta intr-o gama larga de procese de productie. De exemplu, aparatul Wraptor Wire ID Printer Applicator permite companiilor sa imprime si sa aplice automatizat etichete auto-laminante pentru cabluri, iar aceasta in cateva secunde. Cu ajutorul aparatului BBP72 Double Sided Printer, ambele parti ale mansonului de cablu pot fi imprimate simultan, iar aplicarea mansonului nu a fost niciodata mai rapida decat cu BSP45 Automated Sleeve Applicator. Pentru a permite sporuri optime de eficienta, toate sistemele de imprimare si aplicare pot fi livrate cu asistenta si intretinere in locatia de utilizare.

Etichete si mansoane de inalta calitate
Brady ofera o gama larga de materiale de identificare de inalta calitate, inclusiv etichete care se infasoara in jurul cablurilor, auto-laminante si mansoane ce corespund standardelor industriale. Aceste etichete rezista la conditii extreme, inclusiv la abraziune, umiditate, combustibili, substante chimice, expunerea la radiatii UV si temperaturi ridicate. Solutiile de identificare de calitate, durabile, trebuie aplicate de regula o singura data, ele ramanand intacte si lizibile pe intregul proces de productie si in timp, astfel ca nu este necesar sa pierdeti timp cu inlocuirea elementelor de identificare a cablurilor.

Vizitati www.bradyeurope.com/wire-automation pentru informatii suplimentare despre sistemele de imprimare si aplicare a elementelor de identificare a cablurilor.

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: