Electric Plus investeste jumatate de milion de euro in trecerea la un sistem informational integrat

381 afisari
mai 2017 - Investitia totala va fi de aproximativ jumatate de milion de euro si proiectul va implica toate departamentele din cadrul companiei Electric Plus - detinatoarea brandului Barrier, principalii beneficiari fiind angajatii, care vor avea un instrument de operare, raportare si analiza performant, care va contribui la imbunatatirea rezultatelor profesionale.

Economie cu Barrier
Anul 2017 este un an al marilor provocari in cadrul companiei Electric Plus - detinatoare a brandului Barrier. Ca urmare a extinderii afacerii, din ultimii ani, si avand in vedere obiectivele pe termen lung, compania urmeaza sa faca un pas absolut necesar pentru asigurarea infrastructurii si suportului adecvat: trecerea la un sistem informational integrat de tip ERP (planificarea resurselor intreprinderii).
Dupa parcurgerea unei etape de analiza de business, desfasurata in perioada august – septembrie 2016, in luna aprilie 2017, compania a demarat proiectul de implementare SAP. Va fi un proiect amplu care se va desfasura pe o perioada de 10 luni, termenul de realizare fiind 1 ianuarie 2018.

Dupa ce a analizat mai multe solutii de sisteme integrate, conducerea companiei a luat decizia de a implementa ERP-ul SAP, cu urmatoarele module:
- pe tehnologia S4/HANA:
Financiar Contabilitatea Costurilor (Controlling) Vanzari si DistributieManagementul ProductieiManagementul Materialelor
- SAP HCM (asigurand functionalitati de Management Organizational, Administrare Personal, Salarizare)
- SAP Success Factors HCM Suite (cu functionalitati de Learning, Performance&Goals, Onboarding, Jam)
- SAP Hybris Cloud for Sales, Professional (cu functionalitati de tip CRM si SFA

De ce am ales SAP? Pentru ca cifrele vorbesc de la sine:
- este furnizorul numarul 1 de solutii informatice de tip integrat la nivel mondialare
- peste 76.000 de clienti in 120 de tari
- peste 30 de ani experienta in solutii pentru intreprinderi din diverse ramuri industriale
- ofera posibilitati nelimitate de adaugare de functionalitati suplimentare

Pentru ca toate procesele care se desfasoara in companie sunt contabilizate automat, in functie de evenimentele ce se desfasoara in vanzari, productie sau livrari, dar mai ales pentru ca „Programul contine un set de bune practici care sunt utilizate de catre toate marile companii din Europa. Electric Plus va folosi aceste “bune practici” pentru a pastra si intari directia pe care ne-am inscris: Siguranta locurilor de munca; Siguranta la locul de munca; Imbunatatirea constanta a conditiilor de munca si a salarizarii; Utilizarea cu eficienta crescuta a materiilor prime si utilajelor” (Adrian Garmacea, CEO - Electric Plus SRL).

www.barrier.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: