Alimentare neîntreruptibilă de la Eaton

126 vizualizari
Alimentare neîntreruptibilă de la Eaton
Distribuie pe

Lider global în protecția și distribuția energiei electrice; alimentare de rezervă și de siguranță, control și automatizări industriale, sisteme de iluminat și securitate; soluții pentru medii de lucru severe și periculoase și de inginerie, Eaton vine pe piață cu un nou sistem.

Preocupată îndeosebi de îmbunătățirea calității vieții și a mediului înconjurător, prin utilizarea tehnologiilor și a serviciilor de management al energiei, compania Eaton a lansat sistemul de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion.

Caracteristici ale sistemului Eaton de alimentare

Lansat pe piață luna aceasta, sistemul de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion, îmbunătățește continuitatea operațiunilor pentru mediile edge computing și IT distribuite.

Acesta vine disponibil direct cu montaj în rack, pentru o mai bună fiabilitate și o securitate sporită în rețea. Mediile edge computing și IT distribuit sunt cele mai câștigate cu acest sistem care oferă o durată de viață prelungită a bateriior și o capacitate de gestionare la distanță.

Față de acumulatorii standard pe bază de plumb, UPS 5P oferă o performanță sporită și o durată de viață prelungită de până la 8 ani datorită bateriilor litiu-ion.

Capacitatea de reîncărcare este de 3 ori mai mare decât în cazul altor acumulatori, astfel că prin utilizarea lor se reduce vulnerabilitatea și se maximizează timpul de funcționare în cazul întreruperilor de alimentare cu energie.

Modelul propus de compania Eaton este unul ușor de folosit, cu o greutate de 20% mai mică decât un UPS cu baterii de plumb, are opțiuni versatile de montare, ocupă puțin spațiu la montaj și are o garanție de 5 ani pentru UPS și acumulatori.

Managerul de vânzări, Marius Burlacu declară că sistemul UPS 5P vine în sprijinul companiilor IT care investesc în infrastructura edge și distribuită, prin reducerea costurilor de întreținere, creșterea securității și îmbunătățirea operațiunilor zilnice.

Datorită sistemului de management al bateriei (BMS) integrat, utilizatorul poate urmări informații actualizate cu privire la performanța acumulatorilor, ciclurile de încărcare și monitorizarea activă a temparaturii.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video