Blocati cu usurinta intrerupatoarele pentru efectuarea in siguranta a interventiilor asupra utilajelor

1165 vizualizari
blocarea intrerupatoarelor
Distribuie pe

Întrerupătoarele pot fi pornite și oprite cu ușurință, ceea ce le poate cauza probleme specialiștilor care desfășoară o intervenție. Reactivarea prematură a unui circuit poate duce la șocuri electrice și vătămări grave. Pentru a evita aceste accidente și pentru a facilita intervenții mai sigure asupra utilajelor, Brady Corporation oferă o soluție ușor de aplicat pentru blocarea întrerupătoarelor.dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Ușor de aplicat

Noul dispozitiv universal de blocare pentru întrerupătoare miniaturale de la Brady este ușor de aplicat la o gamă largă de întrerupătoare de la diverși producători. Dispozitivul de dimensiuni reduse se aplică la comutatorul unui întrerupător și se fixează cu un șurub inclus, ușor de manipulat. La strângerea șurubului apare un orificiu pentru o toartă de lacăt de blocare/marcare. Prin închiderea lacătului, comutatorul întrerupătorului va fi blocat pentru a permite intervenții mai sigure.

Intervenții mai sigure

Prin blocarea întrerupătoarelor cu un lacăt, pot fi evitate accidentele legate de reactivarea prematură și neintenționată a utilajelor și a altor dispozitive electrice. După închiderea lacătului, numai specialistul care l-a închis și care desfășoară intervenția are control asupra momentului când va fi reactivat întrerupătorul. Ca soluție de rezervă, Brady poate include chei Master pentru supervizorii selectați într-un plan ce prevede chei pentru lacăte de blocare/marcare.

dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Conformitate sporită

Cu o soluție de blocare a întrerupătoarelor, companiile pot spori conformitatea cu Norma europeană 1037 privind siguranța echipamentelor și cu Recomandarea UE 89/655, care specifică cerințele minime de siguranță și sănătate la locul de muncă.

Aflați mai multe despre intervențiile mai sigure asupra utilajelor pe site-ul web Brady.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video