HiKOKI se bazeaza pe motoarele fara perii de inalta performanta, pentru sculele electrice de curent alternativ

569 vizualizari
Motoarele de curent alternativ fără perii
Distribuie pe

Motoarele de curent alternativ fără perii conving prin performanțele înalte, confort în utilizare și operare aproape fără mentenanțăHikoki

Când HITACHI Power Tools și-a schimbat denumirea și a devenit HiKOKI în octombrie 2018, compania japoneză specializată în scule electrice atinsese deja un punct de referință, iar prin intermediul motoarelor sale fără perii, HiKOKI stabilește noi standarde la nivel mondial. Noua tehnologie a motoarelor este utilizată în ciocane rotopercutoare și demolatoare, polizoare, ferăstraie circulare și mașini de înșurubare cu impact. Motoarele de curent alternativ fără perii, au o înaltă eficiență, aproape nu necesită mentenanță și au un ciclu de viață foarte mare. Absența periilor din carbon înseamnă rezistență mai mică, ceea ce crește eficiența motorului.  Puterea la ieșire a compactului motor de curent alternativ fără perii este mai mare decât a unui motor cu perii de aceeași dimensiune.
Un alt avantaj, mai ales pe șantierele mari: Datorită unui circuit de control compact, aparatele beneficiază de disponibilitate de putere stabilă când sunt alimentate de la un generator fără invertor sau chiar în cazul căderilor de tensiune din rețeaua electrică, atunci când aparatul este conectat la sursa de alimentare prin tamburi cu cablu.

Mentenanță redusă și performanțe ridicate constante

Noile motoare HIKOKI nu necesită perii din carbon și armătură. Arderea armăturii, scurtcircuitarea înfășurării sau uzura comutatorului în timpul utilizării intense în medii cu praf sunt acum de domeniul trecutului.hikoki

„Motorul de curent alternativ fără perii oferă un ciclu de viață semnificativ mai mare”, a declarat Nicu Leriu, Director General Hitachi Power Tools Romania SRL. „Mai puțină uzură înseamnă mai puțină mentenanță, iar mai puțină mentenanță înseamnă mai mult timp de funcționare și o eficiență mai bună pe șantier”.

Ușor de manevrat și inteligent în lucru

În general, circuitul de control pentru motoarele de curent alternativ fără perii are nevoie de un condensator plat, care este de dimensiuni prea mari pentru sculele electrice. HITACHI Power Tools / HiKOKI a dezvoltat un nou circuit de control, care să încapă în mașinile de mici dimensiuni, precum mașina de înșurubat cu impact (WR14VE, WR16SE, WR 22SE și WR25SE). Astfel, Hitachi Power Tools/ HiKOKI poate instala un motor fără perii de 1.320 de wați în mânerul subțire (176 mm) al polizorului unghiular G13VE.
Datorită noii unități de control, ferăstrăul circular C6MEY beneficiază de un mod silențios. Modul silențios înseamnă că ferăstrăul pornește la viteză redusă și cu zgomot mai mic până când circuitul de control identifică o creștere a sarcinii de lucru și amplifică puterea motorului automat.
Sub aspectul performanțelor, cele două modele de ciocane de demolare nu sunt inferioare din niciun punct de vedere ciocanelor rotopercutoare. Modelul H45MEY atinge, datorită motorului său de 1.150 de wați, o energie de impact de 10,1 J conform EPTA. Capacitatea de demolare este de 131 kg (la 30 min.). Fratele mai mare, modelul H60MEY, cu motorul său de 1.500 de wați (energie de impact: 15,9 J) aduce cantitatea la 164 kg.   

Despre Koki Holdings Co., Ltd.
Koki Holdings Co., Ltd. este unul dintre cei mai mari producători de scule electrice și echipamente biotehnologice. Gama de scule electrice cuprinde aproximativ 1.300 de modele, precum șurubelnițe și bormașini, pistoale de bătut cuie și alte scule pneumatice, trimere de iarbă, trimere pentru gardul viu și alte echipamente electrice pentru uz în exterior și curățitoare, aparate de spălat cu presiune și alte electrocasnice. Printre echipamentele biotehnologice se numără produse precum ultracentrifuga.
Tehnologiile avansate de clasă mondială ale Koki Holdings au dat naștere unor produse fiabile și inovatoare de-a lungul celor 70 de ani de istorie. Suntem prezenți la nivel mondial, având unități de vânzare nu numai în Japonia, ci și în alte 95 de țări din toată lumea, inclusiv în Europa, Statele Unite, Asia, Oceania, Orientul Mijlociu și Apropiat și Africa.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video