MasterPact MTZ – noua generatie de intreruptoare de joasa tensiune cu contor de clasa 1 incorporat

171 vizualizari
Masterpact MTZ, întreruptoare de joasă tensiune de mare putere
Distribuie pe

Schneider Electric, lider global de peste trei decenii pe segmentul întreruptoarelor automate cu izolație în aer pentru distribuția energiei electrice, lansează in Romania Masterpact MTZ, un echipament din noua generație de întreruptoare de joasă tensiune de mare putere, care îmbină performanța și fiabilitatea cu funcțiile digitale.

Ne adresăm nevoilor în continuă schimbare ale clienților

Printre principalele beneficii ale dispozitivului Masterpact MTZ se numără:Masterpact MTZ

  • O premieră în industrie: contorul de clasa 1 încorporat care economisește timp și energie  
  • Performanțe mecanice și electrice optimizate, chiar și în medii dificile
  • Capacitatea de a monitoriza și de a controla întreruptorul de la distanță în perfectă siguranță, chiar și în cazul întreruperii alimentării, folosind un smartphone drept interfață om-mașină (HMI)
  • Utilizatorii primesc notificări privind orice eveniment și pot preveni supraîncărcările cu ajutorul funcțiilor de monitorizare de la distanță, în timp real
  • Posibilitatea de a personaliza întreruptorul cu ajutorul modulelor digitale, oferind flexibilitate și eficiență operațională, cu un minimum de întreruperi ale activității
  • Integrare perfectă a dispozitivului Masterpact în Smart Panels, datorită conexiunii Ethernet încorporate

„Trăim într-o nouă eră a energiei și ne dorim ca produsele noastre să redefinească distribuția și consumul de energie, iar Masterpact MTZ reprezintă un pas înainte în acest sens,” spune Marius Perșinaru, Country President România și Republica Moldova, Schneider Electric România. „Clienții se așteaptă ca distribuția de energie să fie din ce în ce mai sigură, mai fiabilă, mai eficientă, mai sustenabilă și mai conectată. Funcțiile digitale și de conectivitate ale noului Masterpact, precum și integrarea facilă în arhitectura EcoStruxure, aduc beneficii considerabile utilizatorilor finali, specificatorilor, constructorilor de panouri și contractorilor, care au nevoie de siguranțe de mare putere în cadrul soluțiilor de joasă tensiune pentru situri industriale, aplicații critice și clădiri.”

Performanță crescută

Masterpact MTZ este primul întreruptor cu izolație în aer, care are integrat un contor de clasa 1 care respectă standardul IEC 61557-12. Mulțumită analizei consumului de energie, optimizării, alocării de costuri și evaluării tendințelor de consum de energie, dispozitivul asigură un nivel înalt al eficienței energetice. Managementul energiei respectă standardele internaționale ISO 50001 și IEC 60364-8.

Actualizări simplu de implementat

Bazându-se pe punctele sale forte, Masterpact MTZ oferă aceleași standarde de calitate, aceleași performanțe și același footprint – pentru o mai bună integrare și o adaptare rapidă la tablourile de distribuție din gama Masterpact. Tranziția facilă de la Masterpact NT/NW la Masterpact MTZ nu necesită reproiectarea tabloului de distribuție sau inițierea unor procese de recertificare, în concordanță cu IEC 61439-2. Mai mult, produsul oferă o integrare ușoară în Smart Panels și este compatibil cu sistemele de management cu conexiune Ethernet încorporată.

Mai multă fiabilitate

Masterpact MTZ protejează echipamentele și procesele împotriva suprasarcinilor, a scurtcircuitelor și a defectelor de izolație. Oferă o durată de funcționare remarcabilă, chiar și în condiții dificile, o condiție esențială pentru rețelele de distribuție electrică de joasă tensiune. Masterpact MTZ oferă, de asemenea, o bună performanță mecanică și electrică, depășind standardele industriei privind rezistența la fluctuații de tensiune, perturbări electromagnetice, vibrații, șocuri, medii corozive și temperaturi extreme.

Mai multă flexibilitate

Personalizarea Masterpact MTZ cu module digitale poate fi făcută oricând și de oriunde. Sunt disponibile diverse funcții avansate cu module digitale pentru protecție, măsurători, diagnoză și mentenanță. Dispozitivul Masterpact MTZ este scalabil în orice etapă a ciclului de viață, de la design și configurare, până la autorizarea unor modificări de ultim moment și la actualizările de funcționare, fără întreruperi de alimentare sau întreruperi pentru protecție.

Masterpact MTZ

Mai multă siguranță

Obținerea unui sistem de management zilnic sigur și eficient pentru unități industriale este mai ușoară cu ajutorul funcțiilor de conectivitate la smartphone-uri și al software-ului de analiză. Interfața om-mașină, interactivă și inteligentă, reduce riscurile asociate mentenanței locale, deoarece nu este necesar niciun contact direct, analizele rapide și trimiterea unor comenzi realizându-se printr-o conexiune Bluetooth sigură. Vizualizarea rapidă, autodiagnosticarea modificărilor și a setărilor de protecție, consumul și nivelul de calitate al energiei, echilibrul de fază și starea dispozitivului sunt toate disponibile în timp real. Mai mult, pentru notificările de la distanță, serviciul pentru management digital și registrul de colaborare Facility Hero permite mentenanța proactivă și asigură continuitatea operațiunilor în perfectă siguranță, inspectarea periodică și trimiterea de notificări privind alarme.

Timp de funcționare crescut

În cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, clienții pot reduce perioadele în care sistemele sunt nefuncționale și pot restabili rapid și sigur alimentarea cu energie, folosind smartphone-ul. Informațiile importante sunt salvate înainte de declanșare (măsurători, setări de protecție), chiar și fără energie, grație unei conexiuni NFC.

Pregătiți pentru un viitor conectat și digital

Masterpact MTZ reprezintă o nouă generație de echipamente, care se integreaza fără probleme în arhitectura Smart Panel și poate fi monitorizat și controlat de la distanță prin intermediul oricărui sistem de supervizare, pentru a desfășura operațiuni de mentenanță preventivă și management al energiei și echipamentelor, datorită conexiunii Ethernet integrate.

Masterpact MTZ

Printre funcțiile de conectivitate ale dispozitivului Masterpact MTZ se numără:

  • Designul diagramelor cu o singură linie cu Ecodial și al tablourilor electrice cu Ecoreal
  • Configurarea și comanda prin instrumentul digital MyPact
  • Construirea, punerea in funcțiune și desfășurarea de teste cu ajutorul software-ului Ecoreach
  • Mentenanța și operarea în timp real folosind PowerStruxure, ceea ce include paginile web încorporate, Facility Hero, Facility Insights, Power Monitoring Expert, Power Scada Expert și integrarea perfectă în cadrul managementului de clădiri SmartStruxure
  • Actualizarea și personalizarea în orice moment al ciclului de viață cu ajutorul modulelor digitale
     

Reducerea costurilor

În plus, de la planificare la instalare, operare, mentenanță, optimizare și reînnoire, Masterpact MTZ poate fi gestionat prin intermediul Schneider Electric, divizia Servicii. Îmbinând aceste resurse cu funcțiile de conectivitate ale dispozitivului Masterpact MTZ și Smart Panels, se pot realiza mentenanța bazată pe condițiile de funcționare, managementul de la distanță al instalațiilor, managementul echipamentelor și serviciilor optimizate de management al energiei, oferind reduceri de cost semnificative privind energia și mentenanța, precum și suport tehnic avansat.

Pentru mai multe informații despre Masterpact MTZ, accesați https://www.schneider-electric.ro/ro/product-range/63545-masterpact-mtz?subNodeId=7592016345ro_RO#search

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video