Platforma EcoStruxure Building aduce economii de energie de până la 30%

337 vizualizari
Sediul - Regina Maria
Distribuie pe

Platforma EcoStruxure Building aduce economii de energie de până la 30%, într-un nou sediu al Rețelei de sănătate REGINA MARIA

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și al automatizării, împreună cu partenerul său EcoExpert, Helinick, au echipat Policlinica Orhideea, noul sediu al Rețelei de sănătate REGINA MARIA, din Calea Plevnei 159, cu cele mai moderne soluții pentru clădiri inteligente, integrate în platforma EcoStruxure Building.

„Fiecare nou proiect pe care îl derulăm – în țară sau oriunde pe glob – vine cu dovezi suplimentare despre îmbunătățirile reale aduse de tehnologiile noastre în ceea ce privește eficiența energetică a clădirilor”, declară Monica Bucurescu, Director de vânzări BMS Schneider Electric. „În cadrul colaborării cu Rețeaua REGINA MARIA satisfacția este cu atât mai mare, pentru că, prin intermediul platformei noastre EcoStruxure Building, am reușit să creăm un mediu sigur și confortabil, propice unui act medical de calitate.”

„La REGINA MARIA investim constant  în tehnologie medicală, în confortul și siguranța pacienților și a personalului medical”, spune Andreea Minuță, Corporate Director REGINA MARIA.
„Cei 24 de ani de experiență ne permit să asigurăm cel mai înalt standard în serviciile medicale private din România, din respect și grijă față de pacienții noștri. În cadrul acestui proiect, am investit într-un centru de Medicina Muncii modern și spațios, care să poată satisface toate nevoile pacienților noștri.”

„Soluțiile Schneider Electric personalizate pentru spațiul medical REGINA MARIA asigură optimizarea funcționării instalațiilor de încălzire și răcire, precum și a instalațiilor de iluminat”, declară Alexandru Lupu, director departament BMS. Helinick. „Funcționarea acestor instalații se bazează pe gradul de ocupare/neocupare a încăperilor și pe condițiile de temperatură și umiditate exterioare, realizând economii de energie de până la 30%.”  

În Policlinica Orhideea, termostatele cu ecran tactil montate pe perete, pentru controlul instalațiilor de încălzire/răcire  au fost personalizate pentru REGINA MARIA și pot fi gestionate simplu și eficient de personalul medical.

Schneider Electric și partenerii săi au derulat mai multe proiecte de eficientizare a clădirilor în România, printre acestea numărându-se centrul de birouri Binarium din Cluj-Napoca, ce a primit calificativul Outstanding în evaluarea realizată pe baza criteriilor standardului internațional BREEAM sau clădirea de birouri The Bridge 1, din București. 

Despre Schneider Electric
La Schneider, credem că accesul la electricitate, prin intermediul unor soluții inteligente, și la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine - Life is On!   
Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.
Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile noastre de incluziune și împuternicire.
www.se.com/ro 

Despre Helinick 
HELINICK SRL este unul dintre cei mai mari integratori de sisteme de securitate și siguranță din România cu o experiență de peste 28 ani. Suntem într-o poziție unică să afișăm aceleași valori profesionale și de etică încă de la înființare și suntem siguri că oferim cele mai bune servicii și cele mai avansate tehnologii clienților noștri.
Beneficiind de un program propriu de investiții coerente, HELINICK SRL dispune de cele mai noi tehnologii de realizare a serviciilor pentru proiectele de mari dimensiuni dar și pentru activitățile de Service&Mentenanță: ERP, AutoCAD, Primavera, T-Call Center (24/7/365), Ticketing și o flotă de peste 75 de autovehicule.  Avem o excelentă acoperire a teritoriului României, reușind să asigurăm servicii pentru mai mult de 1000 de locații unde sunt instalate sisteme de securitate și siguranță. În ultimii 3-4 ani avem și o prezență regională și operăm în țări din regiune: Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Serbia, fiind certificați Microsoft Security Service Provider pentru regiunea Central și Est Europeană.

HELINICK oferă o gamă completă de servicii de consultanță, proiectare, instalare, service și mentenanță pentru sistemele BMS. Soluțiile sale ajută la operarea centralizată a tuturor resurselor de tip HVAC și cresc gradul de confort și siguranță al clădirii. De asemenea, acestea reduc cheltuielile generate de funcționarea clădirilor ce sunt mari consumatoare de energie și detectează la timp avariile ce pot cauza adevărate dezastre.
www.helinick.ro

Despre REGINA MARIA
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele opt acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților. 
Sediul Regina Maria
Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 23 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 570.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reunește peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 3,5 milioane de pacienți. 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video