CEZ Vanzare lanseaza CEZ Verde - un produs de energie 100% regenerabila

794 vizualizari
Cez Verde
Distribuie pe

Cel mai mare furnizor de energie din sud-vestul Romaniei, CEZ Vanzare, lanseaza o oferta nationala de energie 100% regenerabila, destinata atat clientilor casnici, cat si companiilor. Energia provine integral din cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, detinut de Grupul CEZ in Dobrogea, cu o putere totala instalata de 600 MW.

“Produsul CEZ Verde se adreseaza «generatiei verzi», care actioneaza responsabil in activitatea de zi cu zi, alege solutiile eficiente energetic, prefera alternativele mai putin poluante, recicleaza si ii incurajeaza pe cei din jur sa se implice in protejarea planetei. Totodata, CEZ Verde raspunde nevoilor business-urilor sustenabile, cu actiuni si proiecte de responsabilitate sociala pro mediu, care isi contorizeaza si reduc impactul asupra mediului.”, a declarat Cornelia Szabo, Presedintele Directoratului CEZ Vanzare.

Conform studiului „Perceptia romanilor despre un viitor «verde» ”, initiat de Grupul CEZ in Romania, peste jumatate dintre respondenti (62,72%) incearca sa aiba un impact pozitiv asupra mediului prin actiunile lor de zi cu zi, iar dintre romanii care sunt responsabili fata de mediu, 7 din 10 au grija sa nu arunce gunoaie in spatii nepermise, 6 din 10 recicleaza selectiv gunoiul, iar peste 2 din 10 incearca sa reduca consumul de apa si energie.

De asemenea, potrivit unui studiu de segmentare desfasurat de agentia Reveal Marketing Research  pentru Grupul CEZ in Romania, 75% dintre respondentii persoane juridice, respectiv 59% dintre persoanele fizice, asociaza energia verde cu un produs oferit de furnizorii de energie electrica, 28% din totalul de companii utilizeaza deja energie verde, energia verde avand un scor general de atractivitate de 72% la persoane juridice si 74% la persoanele fizice.

CEZ Verde a fost lansat pe 15 august, cu o oferta speciala: primii 100 de clienti care contracteaza online produsul CEZ Verde primesc gratuit energia in prima luna de contract. Mai multe detalii puteti afla pe http://www.cezinfo.ro/produse/cezverde.

Beneficiile CEZ Verde pentru clientii casnici:

  • Energia electrica furnizata in perioada derularii prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;
  • Pretul energiei electrice active este valabil si aplicabil raportului contractual pe o perioada de 12 luni de la data intrarii in vigoare a contractului;
  • Termen de plata/ scadenta - 15 zile de la data emiterii facturii, plus 30 de zile perioada de gratie.

Beneficiile CEZ Verde pentru clientii non-casnici:

  • Energia electrica furnizata in perioada derularii prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;
  • Trecerea la Verde va avea un impact pozitiv asupra rezultatelor obtinute in termeni de CSR, rapoarte de sustenabilitate si certificari in domeniul sustenabilitatii;
  • Pretul energiei electrice verzi valabil timp de 12 luni;
  • Dezechilibre incluse in pret;
  • Suport pentru utilizarea CEZ Verde in campaniile de marketing ale partenerului “Verde”.

Mai multe detalii despre produsul CEZ Verde puteti afla:

  • online, accesand www.cezinfo.ro/cezverde sau prin intermediul aplicatiei My CEZ; 
  • prin email, la adresa cez_crc@cez.ro;
  • in oricare din Centrele de Relatii cu Clientii CEZ;
  • apeland Info Linia CEZ - 0251 929.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video