Evaluarea eficientei parcurilor fotovoltaice pentru comunitatile locale din Prahova

198 vizualizari
Evaluarea eficientei parcurilor fotovoltaice pentru comunitatile locale din Prahova
Distribuie pe

Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile a efectuat o evaluare a eficientei parcurilor fotovoltaice care apartin autoritatilor locale din judetul Prahova.

parc fotovoltaic Prahova

In prima etapa au fost evaluate parcurile fotovoltaice din comuna Banesti si comuna Dumbravesti.
Parcul fotovoltaic din Banesti are o putere instalata de 150 kW si a fost pusa in functiune in luna mai 2016. Centrala fotovoltaica a produs pana in prezent 215 MWh energie electrica, contribuind la reducerea cheltuielilor primariei pentru cladirile publice si iluminatul stradal cu 23,6% pe an.

parc fotovoltaic 2Parcul fotovoltaic din Dumbravesti are o putere instalata de 100 kW si a fost pusa in functiune in luna noiembrie 2015. Centrala fotovoltaica a produs pana in prezent 272 MWh energie electrica, contribuind la reducerea cheltuielilor primariei pentru cladirile publice si iluminatul stradal cu 32% pe an.
Avand in vedere eficienta demonstrata a centralei fotovoltaice conducerea primariei Dumbravesti intentioneaza sa dubleze capacitatea centralei cu finantare de la bugetul local pentru a acoperi in totalitate cheltuielile pentru energie electrica aferente cladirilor publice si iluminatului stradal.

http://ae3r-ploiesti.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video