Jaluzelele inovatoare generatoare de energie ar putea schimba totul

1336 vizualizari
jaluzele inteligente
Distribuie pe

Start-up-ul ucrainean SolarGaps a inventat un dispozitiv care să ofere toate avantajele benefice ale energiei solare pentru cei care locuiesc în blocuri de apartamente. Combinând un set de jaluzele venețiene cu panouri solare, soluția simplă și elegantă a SolarGaps le permite celor care locuiesc în apartamente să-și genereze electricitate proprie.

Odată instalate, jaluzelele inteligente cu celule solare integrate pot genera peste 100 de kilowați de energie pe lună.

jaluzele inteligente

Orice surplus de energie poate fi stocat în baterii sau poate fi vândut companiilor de electricitate ca energie verde - pentru un preț mai mare decât costul inițial al energiei. Pentru a beneficia de această funcționalitate, trebuie instalat un motor electric bidirecțional de către furnizorul local de energie.jALUZELE INTELIGENTE

În mod inteligent, poziția Soarelui este urmărită printr-un senzor de lumină încorporat fiecărui dispozitiv. Jaluzelele și panourile solare reacționează și se ajustează corespunzător. Procedând astfel, este captată cât mai multă lumină solară posibil. Pentru a se asigura că încăperile rămân luminoase pe tot parcursul zilei, jaluzelele se deschid automat ori de câte ori o persoană intră în camera în care sunt instalate.

Fiecare unitate are o durată de funcționare de până la 25 de ani. Costurile încep de la 200 USD pe metru pătrat de fereastră, cu un cost suplimentar de 100 USD pentru un invertor care convertește curentul direct al jaluzelelor solare în curent alternativ. În plus, se plătește 50 de dolari pentru instalare, dacă este necesar.

În timp ce designul inițial a fost destinat utilizării rezidențiale, dezvoltatorii au identificat și alte domenii în care ar putea fi utilizate dispozitivele SolarGaps: birouri, centre de afaceri, alături de mall-uri și complexe de divertisment.

Compania se află într-o primă etapă de dezvoltare, dar preia deja comenzi. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre SolarGaps.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

e foarte interesanta,dar e si rentabila?am 17 mp o locuinta ,mar interesa o asa instalatie mai ales ca se pot pune pe geam,pret final, ma intereseaza si ce pot pune pt consum,cite becuri,tv,frigider,microunde,panou pt incalzit pe curent,?

ioji

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video