Proportia vehiculelor pur electrice este in continua crestere

106 vizualizari
piata masini electrice
Distribuie pe

Lucrurile bune se întâmplă celor care așteaptă? Compania de consultanță PwC, cel puțin, consideră că e-mobilitatea se află pe punctul de a “exploda“. Acest lucru se bazează pe cifre noi care arată că în anul 2018 au fost vândute pe cele mai mari piețe de automobile un total de 1,1 milioane de vehicule electrice.

Pentru prima dată anul trecut, mai mult de un milion de automobile pur electrice au fost vândute în China, SUA și cinci companii europene de top. Creșterea este deosebit de evidentă comparativ cu anul precedent: aceasta corespunde cu aproximativ 70%.

Chiar dacă cota de piață în Germania este minimă, tendința internațională are deja un impact pozitiv asupra acceptării vehiculelor electrice, raportează PwC: “Ar putea motiva producătorii să ofere o gamă mai largă de produse“.

Dacă se adaugă vehiculele hibride și cele plug-in, în anul 2018 au fost puse în circulație în total un număr de 2,6 milioane de automobile electrice sau parțial electrice pe piețele analizate.
E-automobilele sunt în plină expansiune, în special acolo unde politica în domeniul vehiculelor, al mediului și al energiei urmăresc aceleași obiective, arată studiul.

Mai multe informații despre acest studiu, găsiti aici: https://www.pwc.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video