Terra Resources te alimenteaza la economie

114 vizualizari
terra resources
Distribuie pe

    

Terra Resources se bucura de un personal cu o experienta vasta in domeniul termic, acumulata in decursul a 10 ani de lucru efectiv in Romania. Un fapt important ce duce la posibilitatea unei oferte de pret de producator este acela ca Terra Resources este importatorul oficial al produselor Ecoforest in Romania.

Terra Resources va ofera urmatoarele produse:

 

Pompe de caldura

 


Folosindu-se de energia termica a solului, pompa de caldura produce apa calda menajera, racirea si incalzirea locuintei la costuri cu 75% mai mici fata de sistemele clasice de climatizare. Suntem importatori oficiali Ecoforest si dispunem de cele mai performante pompe de caldura cu un COP de 4,9. Alegeti cele mai performante produse, profesionalismul in executie si inlaturarea intermediarilor. Alegeti Terra Resources.
afla mai multe

Seminee, Sobe, Centrale Peleti / Lemn

 


Sistemele de incalzire pe biomasa au luat amploare in ultimii ani in Romania. Terra Resources dispune de cele mai performante produse ce au implementate cele mai avansate sisteme de securitate. Inovatorul control electronic al combustiei, multiplele posibilitati de programare, angajamentul pentru design si munca constanta se transforma in ceva mai mult decit caldura, creem pasiune pentru foc si pentru design.
afla mai multe

 

Panouri solare termice

 


Energia solara este o sursa inepuizabila de combustibili pentru panourile solare, gratuita si ecologica. Panourile solare termice fac posibila producerea de apa calda menajera fara niciun cost, folosind energia soarelui. Panourile solare termice pot totodata, aduce un aport de caldura instalatiei termice, micsorand costurile aferente incalzirii locuintei. Terra Resources ofera clientilor nostri o gama variata de modele pentru ambele tipuri de panouri, plane sau cu tuburi vidate, produsele fiind importate din Austria, Getmania, Spania, la preturi de producator. Astfel, clientii nostri dispun de produse ieftine si de calitate. Instalatia se realizeaza doar cu personal calificat, cu experienta in domeniul instalatiilor solare si sub directa indrumare a inginerului societatii noastre, astfel, oferind o garantie de 10 ani a lucrarii efectuate.
afla mai multe

Panouri solare fotovoltaice

 


Energia solara, denumita si energie verde, este transformata prin intermediul panourilor solare fotovoltaice in energie electrica. Terra Resources comercializeaza si instaleaza panouri solare pentru locuinte, stalpi de iluminat stradal si campuri fotovoltaice. Energia inmagazinata in baterii poate fi descarcata in reteaua nationala iar in caxul unei pene de curent, datorita invertorului, panourile solare asigura curentul necesar consumatorilor electrici a instalatiilor importante (plita electrica, climatizare, hidrofor, frigider etc).
afla mai multe

 

Foraje

 


Avand o experienta de 10 ani in domeniul forajelor si dispunand de o tehnologie de ultima ora, Terra Resources este solutia dumneavoastra. Principalul avantaj fata de celelalte sisteme cu burghiu, noroi bentonitic sau alte sisteme artizanale, este acela ca utilajul din dotarea noastra "HARDAB 5000", este unul dintre cele mai performante din lume, lucreaza in regim uscat cu ciocan de fund prin rotopercutie cu o presiune de 30 atm. Astfel, procesul de executie al forajului nu necesita utilizarea apei sau a altor substante pentru forare. Aerul introdus in foraj prin coloana de prajini scoate la suprafata detritusul fiecarui cm forat, fapt ce duce la identificarea tipului de sol si a momentului in care se strapunge o panza de apa in timp real.
afla mai multe

S.C. Terra Resources S.R.L.
+40 744 635 809 
Bacau, Romania
terra.resources@yahoo.com
www.terraresources.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video