«Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau», o campanie creativa semnata Hafele Romania

376 afisari
mai 2017 - Häfele Romania lanseaza o campanie creativa de brand awareness sub conceptul Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau – SUPERHÄFELE prin care isi doreste sa ajunga cat mai aproape de consumatorii sai cu un continut prietenos care sa evidentieze beneficiile feroneriei din cadrul unui mobilier. Printr-un mix de comunicare in digital, social media si print, cu focus pe content marketing, campania va fi extinsa si in mediul offline prin deschiderea, in perioada imediat urmatoare, a unui showroom de prezentare astfel incat consumatorii sa fie cat mai aproape de produs si de brand.

Conceptul campaniei „Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau – SUPERHÄFELE” a plecat de la ideea ca feroneria arhitecturala și pentru mobilier, precum si sistemele electronice de inchidere sunt greu de explicat, inteles sau vazut, insa atunci cand sunt puse in practica ne usureaza activitatile cotidiene, si astfel devin adevarati eroi. Acesti eroi SUPERHÄFELE se asigura ca totul functioneaza calitativ si eficient, iar actiunile noastre zilnice sunt simple si organizate.

„Strategia de business de anul acesta urmareste, pe langa mentinerea si dezvoltarea armonioasa a relatiilor cu partenerii nostri, si axarea pe o comunicare deschisa, simpla si pe intelesul consumatorilor. Invitam clientii nostri sa descopere eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului casei, dar si proiecte arhitecturale pe hafeleromaniablog.ro si pagina noastra de Facebook, iar pentru cei care vor sa interactioneze cu produsul vom avea un spatiu special amenajat pentru ei in scurt timp”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele Romania.

Incepand cu 2017, Häfele vine cu o serie de noutati pentru segmentul rezidential, de birouri sau arhitectural. Un nou concept arhitectural inovator este MicroApart 20/30 - Mai multa viata pe metru patrat - unde se poate locui inteligent in spatii de mici dimensiuni, modulare si multifunctionale. Focusul este pe un echilibru intre economia de spatiu si calitatea stilului de viata, datorita mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gama larga de nevoi.

De la panourile de perete versatile la dressing-urile deschise, Häfele poate dezvolta solutii personalizate si in industria hoteliera. O camera cu acelasi design este posibila printr-o selectie exclusiva de peste 200 de armaturi si accesorii compatibile si disponibile la nivel mondial, astfel incat oaspetii sa se bucure de un design integrat al camerelor si al bailor: de la manerele cuierelor pentru haine la manerele pentru mobila.

Confortul incepe de la ușa de la intrare a fiecarei cladiri. Asadar, Häfele are si aici cele mai recente sisteme de usi pentru hoteluri si aplicatii rezidentiale: o usa de acces la balcon cu caracteristici imbunatatite de securitate, izolare fonica si termica; o usa de camera de hotel care poate fi deschisa cu ajutorul unui smartphone si usa glisanta de tip Pocketdoor, o solutie magica, care economiseste spatiu fiind in acelasi timp usor de intretinut.

Häfele schimba cheia traditionala, metalica intr-una fiabila, digitala pentru accesul in industria hoteliera, astfel ca oaspetii unui hotel isi vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicatii. Inovatia Dialock reinventeaza industria hoteliera printr-o experienta simpla, practica si digitala ce aduce imbunatatiri atat in desfasurarea activitatii zilnice, cat si in satisfactia utilizatorilor.

» Vezi mai multe campanii

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: