Etichete full color pentru informatii detaliate despre produse

285 afisari

februarie 2017 - Brady ofera etichete noi pentru produse, complet personalizabile si durabile, imprimate digital, full color pentru a comunica informatii importante si detaliate despre produse, privind siguranta si conformitatea.

Imprimare complexa si full color
Noile etichete pentru produse de la Brady sunt imprimate digital la calitate de fotografii la inalta rezolutie sau multicolor, pentru comunicarea optimizata a informatiilor importante despre produse catre clienti. Pot fi specificate codurile de culori RAL, Pantone si altele. Noile tolerante de la o imprimare la alta de maxim 0,1 mm ofera o calitate superioara de imprimare full color pentru texte mici si complexe, logouri de companii, coduri de bare si pictograme, pe materialele durabile de etichete pentru produse de la Brady.

Etichete durabile pentru produse
Brady ofera o gama larga de materiale din poliester si alte materiale durabile de etichete pentru produse, laminate cu finisaj mat sau lucios. Etichetele au rezistenta ridicata la substante chimice, solventi si abraziune, asigurand lizibilitate mai mare in timp.

Complet personalizabile
Etichetele full color pentru produse, imprimate in prealabil, de la Brady sunt complet personalizabile. Pot fi create cu usurinta etichete de dimensiuni mari si mici cu date de serializare, logouri ale companiilor, numere de loturi de productie, coduri de bare si alte date variabile, chiar cu fonturi extrem de mici. Pot fi selectate anumite combinatii de materiale de etichete si adezive pentru a spori durabilitatea si lizibilitatea etichetelor in anumite conditii mai solicitante. De asemenea, companiile au posibilitatea de a adauga mai multe date la etichete la fata locului, cu ajutorul unei imprimante de etichete de calitate de la Brady.

Obtineti detalii despre produse sau o mostra gratuita scriind la emea_request@bradycorp.com.

World Trade Center
Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1,
Bucharest, 011469
- -
Phone : +40 21 202 3032
Fax: +40 21 202 3100
emea_request@bradycorp.com

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: