Evenimente internationale pentru specialistii in pierderi de apa

451 afisari

iulie 2017 - Grupul de lucru privind pierderile de apa al Asociatiei Internationale a Apei (IWA) a anuntat, de curand, unde si cand vor avea loc urmatoarele evenimente internationale dedicate acestei teme de interes pentru companiile de apa.

Membrii comunitatii specialistilor in pierderi de apa, precum si toti operatorii de apa interesati de managementul pierderilor de apa sunt, asadar, invitati sa participe la doua evenimente internationale de impact.

Primul dintre acestea este conferinta si manifestarea expozitionala Water Loss Europe 2017 (http://waterlosseurope2017.com/), care va avea loc in 6-7 septembrie, la Copenhaga, in Danemarca, si va oferi participantilor ocazia sa cunoasca cele mai recente tehnici si abordari de management al retelelor de distributie pentru reducerea pierderilor de apa.

In 7-9 mai 2018, bienala Water Loss Conference & Exhibition, evenimentul numarul 1 al IWA, va avea loc la Cape Town, in Africa de Sud. Tehnologii de varf, dar si comunicari ale expertilor internationali in domeniu sunt atractia bienalei.

Mai multe detalii se gasesc pe site-urile indicate ale conferintelor respective.

Alin ANCHIDIN
www.detectiviiapeipierdute.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: