Schneider Electric valorifica automatizarea, software-ul si electrificarea in competitivitatea industriala

0 vizualizari
1
Distribuie pe

Schneider Electric a prezentat cele mai recente inovatii din portofoliul sau, inclusiv software industrial, inteligenta artificiala si tehnologie Digital Twin. Aceste solutii au fost integrate intr-un campus digital si sustenabil, evidentiind expertiza profunda pe care Schneider Electric o detine de-a lungul intregului lant de valoare industrial. 

„In vreme ce industria contribuie cu aproximativ 45% din emisiile globale de gaze cu efect de sera, este clar ca trebuie sa actionam pentru a reduce acest lucru si a sprijini decarbonizarea industriala cat mai repede posibil. Intrebarea este cum realizam acest lucru in timp ce crestem productivitatea”, a declarat Barbara Frei, Executive Vice President, Industrial Automation la Schneider Electric. „Automatizarea, care se afla in centrul tehnologiei operationale industriale, optimizeaza procesele de productie si este un factor cheie pentru transformarea digitala de succes. Stimuleaza productivitatea si eficienta si ajuta la valorificarea maxima a energiei si a materiilor prime.”

Concentrandu-se pe sprijinirea nevoii clientilor de a fi agili si inovatori, ca raspuns la provocarile industriale, protejand in acelasi timp investitiile, Schneider Electric isi propune sa reduca costul total de proprietate, sa simplifice procesele si operatiunile si sa permita industriei sa opereze la niveluri mai ridicate de eficienta si rezistenta.

Inovatii industriale prezentate in campusul digital Schneider Electric

  •      CONNECT: Aceasta platforma de inteligenta industriala agnostica, end-to-end de la AVEVA permite vizibilitatea si integrarea datelor de inginerie si operationale de-a lungul intregului lant valoric, construind un ecosistem de angajati, parteneri si chiar clienti. Folosind inteligenta artificiala si bazat pe solutia inteligenta digital twin, CONNECT ofera companiilor posibilitatea de a obtine un nivel ridicat de eficienta si sa promoveze sustenabilitatea folosind Schneider Electric, AVEVA, etap, RIB si alti furnizori de software terti.
  •      Aplicatiile EcoStruxure Plant: EcoStuxure Plant Predictive Energy cea mai recenta solutie software Schneider Industrial IoT, care ruleaza pe CONNECT Data Services, monitorizeaza anomaliile de consum de energie pe mai multe site-uri pentru a permite o mai buna luare a deciziilor si a genera economii semnificative de energie.
  •      EcoStruxure Edge Apps: un ecosistem deschis, scalabil si gata de utilizare, care foloseste tehnologia edge compute si AI, ofera procesare a datelor in timp real prin conversia datelor in informatii actionabile la sursa - la nivel de echipament, linie sau fabrica. Primele aplicatii care vor fi lansate si demonstrate la HM includ EcoStruxure Edge Apps Manager, intretinere bazata pe conditii si optimizare autonoma a randamentului.
  •      Hybrid Cloud MES: MES de la AVEVA capata o noua dimensiune cu aplicatiile care adopta CONNECT si dobandesc noi capabilitati: managementul datelor, vizualizare si analiza avansata.
  •      EvoPacT™ HVX: un nou intreruptor de circuit pentru distributia energiei de medie tensiune, cu o durata de viata operationala de pana la trei ori mai mare decat intreruptoarele de circuit de astazi. Cu monitorizarea extinsa a starii echipamentelor si functii activate pentru IoT, ajuta utilizatorii si partenerii sa aiba un impact asupra sustenabilitatii si sa raspunda nevoilor unei lumi complet digitale si electrice.
  •      MasterPacT MTZ Active: cea mai recenta adaugare la aceasta gama cuprinzatoare de intreruptoare de circuit de aer, de mare putere, foloseste caracteristicile digitale avansate ale unitatii sale de control MicroLogic X pentru intretinere maxima si eficienta energetica.
  •      Robot Lexium SCARA: Un nou robot industrial ultra-compact, de mare viteza, cu precizie de pozitionare ridicata pentru imbunatatirea productivitatii si eficientei in procesele de productie si asamblare. Se integreaza perfect in sistemele unificate de control al echipamentului, permitand controlul centralizat al mai multor roboti pentru a favoriza sincronizarea si pentru a oferi fluxuri de date colaborative, raspunzand cerintelor unei productii mai inteligente, mai flexibile si sustenabile.
  •      Copilotul aplicatiei de automatizare: Folosind puterea Gen AI pentru a creste productivitatea ingineriei, aceasta aplicatie ofera o experienta de utilizator extrem de asistata unui inginer de control pentru sarcinile fluxului de lucru total de generare a aplicatiilor, inclusiv structura aplicatiei, crearea de active din bibliotecile asociate si generarea de cod/ documentatie/ caz de testare.
  •      Controlul motorului TeSys: sarbatorind 100 de ani de inovatie, solutiile Schneider Electric, lider la nivel mondial, fiabile, sustenabile si eficiente de control al motoarelor sunt conectate, integrate si pregatite pentru IoT, pentru a oferi protectie industriei 4.0.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 10.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 19.925 RON
Data publicarii:

Video