Cele mai importante evenimente din industrie se unesc in 2019

281 vizualizari
METAL SHOW & TIB 2019
Distribuie pe

METAL SHOW & TIB are loc la ROMEXPO intre 14 si 17 mai

metalshow2019

Industria din Romania va fi puternic reprezentata anul urmator prin unirea celor mai importante expozitii profesionale din domeniu: METAL SHOW - Expozitia internationala pentru tehnologii de prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, sudura si robotica si TIB – Targul International Tehnic Bucuresti.

14 – 17 mai 2019, Noul Pavilion B2, Centrul Expozitional ROMEXPO

Cel mai nou pavilion expozitional din Romexpo, cu o suprafata de peste 15.000 mp, este dedicat celui mai mare eveniment industrial din 2019 – METAL SHOW & TIB – Expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale – in cadrul unui parteneriat puternic ce reprezinta o unificare a pietei targurilor si expozitiilor, cu multiple avantaje atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Un eveniment foarte bine primit de liderii pietei

Dupa o luna de la deschiderea oficiala a inscrierilor, METAL SHOW & TIB primeste reactii foarte bune din partea principalilor expozanti, fiind apreciata in  mod special  unificarea celor doua evenimente.

METAL SHOW & TIB este construit pe necesitatile industriei din acest moment si va oferi o platforma unica si deosebit de interactiva pentru realizarea unor contacte strict profesionale si de afaceri, un concept inovator care va crea posibilitatea transmiterii si primirii a cat mai multor informatii de specialitate din domeniul aplicatiilor, tehnologiilor si solutiilor actuale existente in domeniul industrial.

“Ne-am dorit un eveniment mare care sa reprezinte adevaratul potential din industria romaneasca si europeana, realizat la nivel international. Noua amplasare in Pavilionul B2 ROMEXPO ne va facilita un spatiu de expunere mult mai generos, iar METAL SHOW & TIB va fi cu siguranta highlight-ul anului 2019 in industria autohtona”

declara Camelia Buda, Director General, Euroexpo Fairs.

„Cele mai cunoscute doua evenimente dedicate tehnicii se alatura in  anul 2019 si formeaza cea mai puternica reprezentare pentru domeniul de profil din Romania. Suntem onorati sa anuntam ca am realizat o platforma de business networking pentru zona prelucrarii metalelor, tehnologiei si echipamentelor industriale, unde vor fi prezenti lideri importanti din aceasta arie de specialitate. De la METAL SHOW & TIB nu vor lipsi factori de decizie din domeniu, produsele inovative si oportunitatile pentru construirea unor parteneriate durabile. Va asteptam sa ne fiti alaturi in acest proiect inedit!”,

transmite Mihai Costris, Director General ROMEXPO S.A.

Tematica METAL SHOW & TIB cuprinde 16 capitole importante ce acopera tot spectrul industrial: prelucrararea metalelor; automatizari; sudura; tehnologia informatiei si comunicatii; inginerie electrica; energetica; inginerie mecanica; pompe, compresoare si componente; transport, manipulare, depozitare; inginerie auto; furnizori industriali; industrie navala civila; industrie aeronautica civila; cercetare, dezvoltare si transfer tehnologic cu aplicatie industriala; saloane participari nationale/oficiale si servicii generale.

METAL SHOW & TIB promite o paleta mult mai bogata de companii, lideri mondiali precum importante companii din Romania si din strainatate, cele mai multe echipamente, utilaje si roboti industriali in functiune, demonstratii LIVE pe tot parcursul targului, solutii si rapunsuri la procesele de fabricatie – pe scurt: un eveniment complex si dinamic ce va aborda principalele teme de interes in acest moment – Industrie 4.0, Smart Factory / Smart Solutions, Internet of Things, Man to Machine, Inovatie, Networking.

METAL SHOW & TIB pe scurt:
14 – 17 mai 2019, Pavilionul B2, ROMEXPO

Program de vizitare:
▸ 14 – 16 Mai 2019: 9:00 – 17:00
▸ 17 Mai 2019: 9:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.metalshow-tib.ro

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video