Doriti sa vindeti energie in retea? Iata unde gasiti oferta de tehnologii!

508 vizualizari
RoEnergy România
Distribuie pe

UNIC ÎN ȚARĂ: Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 17-19.04.2019, vă pregătește oferta de tehnologii!

RoEnergy 2019

Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte între prosumatori și distribuitori, ceea ce înseamnă că, în prezent, există români care căștigă în urma vânzării de electricitate produsă pe acoperișul casei ori în curte.

Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 17-19 aprilie 2019.

De ce să vizitați Târgul RoEnergy?

  1. Alegeți. În primul rând pentru că expoziția vă oferă șansa unică de a putea alege dintre zecile de echipamente și tehnologii puse la dispoziție de către companiile expozante provenind din Germania, Austria, Italia, Polonia, Ungaria și România.
  2. Înțelegeți. Timp de 3 zile, inginerii specializați pe panouri  fotovoltaice,  biomasă, pompe de căldură, automatizări și multe alte tehnologii vă vor explica cum vă puteți îmbunătăți radical performanțele energetice ale casei ori firmei dvs.
  3. Fructificați. Pentru toți participanții, evenimentul reprezintă un prilej excepțional pentru a vă întâlni cu investitori, autorități, experți, factori de decizie, mediul universitar, etc, la acest început de nouă piață.

Tematica evenimentului acoperă mai multe domenii: solar, fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, cogenerare, soluții de încălzire, eficiență energetică, etc.

Parteneri Conferințe RoEnergy: Universitatea Politehnica București, PATRES, energiaTA, AREL, SUNE.

Intrare liberă pentru vizitatori

Cât costă un stand expozițional?

Doriți să beneficiati de o poziție privilegiată a standului companiei dumneavoastră la Târg ? Cea mai bună opțiune este să vă rezervați  un stand. Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info(at)roenergy.eu ori marketing(at)roenergy.eu

Mai multe detalii pe http://bucuresti.roenergy.eu

RoEnergy Team

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

În perioada 17-19 aprilie 2019, în cadrul târgului RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței 313, veți putea studia oferta de panouri solare ale companiile expozante provenind din Germania, Austria, Italia, Polonia, Ungaria și România.

admin
Permalink

Un numar de tel pt intrebari, cum pot demara o instalare. Ma intereseaza pasii legali ca sa nu am probleme pe parcurs. Multumesc.

Ionescu Cezar

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video