Life Is On: Noua strategie de brand a Schneider Electric are in centru conectivitatea

98 vizualizari
Life is on
Distribuie pe

Life Is On: Noua strategie de brand a Schneider Electric are in centru conectivitatea, pentru a oferi clientilor sustenabilitate, eficienta, fiabilitate si siguranta

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a lansat la nivel global o noua strategie de brand, intr-un moment de tranzitie al industriei mondiale, in care economia si societatea sunt transformate de fenomene precum urbanizarea, digitizarea si industrializarea. Aceasta noua strategie, Life Is On, este stimulata de abordarea companiei asupra Internetului Lucrurilor (Internet of Things – IoT), care are la baza Inteligenta Operationala. Abordarea va influenta semnificativ modul in care oamenii si organizatiile consuma energia, automatizeaza procesele industriale si optimizeaza deciziile de business, imbunatatindu-le, in acelasi timp, stilul de viata.

Strategia de brand Life Is On va demonstra in mod clar cum compania poate sa isi ajute clientii din intreaga lume sa profite de aceasta schimbare fundamentala. Pe baza expertizei Schneider Electric in domeniul Tehnologiei Operationale (TO), tehnologie care controleaza cele mai importante procese ale societatii, si interconectand aceasta tehnologie (TO) la Tehnologia Informatiei (TI) se obtin simplificarea vietilor si facilitarea deciziilor. Aceasta abordare, pe care Schneider Electric o defineste ca fiind construirea Inteligentei Operationale, are la baza un nivel imbunatatit de control si automatizare, de management de la distanta, o mentenanta predictiva, o platforma de servicii integrate, analize avansate si producerea de informatii utilizabile pentru a asigura luarea celor mai bune decizii in case, fabrici, centre de date, cladiri comerciale si orase.

„Avand la baza strategia Life is On, construim tehnologii de management al energiei si automatizari disponibile oriunde si oricand, pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca viata. Credem ca accesul la energie este un drept fundamental al oricarui om de pe aceasta planeta, astfel ca dezvoltam solutii care fac energia sigura, fiabila, eficienta, sustenabila si conectata”, a declarat Jean-Pascal Tricoire, Presedinte si CEO al Schneider Electric.

„Investim masiv in inovatie, unind produsele si sistemele noastre prin IoT cu portofoliul nostru de solutii software, pentru o energie distribuita si conectata. Solutiile noastre deservesc, la nivel global, piete cheie precum cladiri comerciale si rezidentiale, centre de date si retele, energie si infrastructura, industrie. Suntem dedicati in a ne ajuta clientii sa se dezvolte in aceasta noua realitate prin transformarea afacerilor si organizatiilor in companii conectate – toate acestea prin intermediul Inteligentei Operationale”, a adaugat Jean-Pascal Tricoire.

„Internetul lucrurilor va remodela business-urile in diferite industrii din Romania, iar abordarea noastra bazata pe Inteligenta Operationala ii va ajuta pe clienti sa profite cat mai devreme de aceasta promisiune. Ritmul schimbarilor creste, iar produsele conectate devin din ce in ce mai importante in portofoliul nostru. Clientii nostri constientizeaza beneficiile solutiilor care le automatizeaza procesele si care le ofera informatiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii de business”, a declarat Florentina Totth, Presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

Colaborare industriala
Pentru a sustine mai departe aceasta viziune asupra Internetului Lucrurilor – bazata pe Inteligenta Operationala, Schneider Electric a fost aleasa in comitetul de conducere al Consortiului Internetului Industrial (CII). Compania va avea un rol central, alaturi de alti lideri precum AT&T, Cisco, General Electric, IBM si Intel, in dezvoltarea directiilor industriei, precum si a cadrelor de referinta pentru a accelera adoptarea tehnologiilor IoT in intreaga lume. Piata generata de IoT este estimata sa creasca pana la 10 trilioane de dolari pana in 2025, potrivit companiei McKinsey, datorita abilitatii IoT de a permite colaborari la nivel inalt, de a schimba procesul de fabricare a bunurilor si de a influenta modul in care ne desfasuram activitatea.

John Tucillo, Vicepresedinte Senior, Industrie si Relatii Guvernamentale, va reprezenta Schneider Electric in comitetul CII. Directorul executiv al comitetului, Dr. Richard Soley, a declarat: „Noul val de transformari in productie si fabrici este un rezultat al modului in care conectivitatea poate crea un nivel chiar mai ridicat de inteligenta. Aici are un rol important inovatia din partea Schneider Electric si a celorlalti membri. Inovatia adusa de Schneider Electric si de alti membri ai consortiului in domeniul energiei si al eficientei proceselor, varietatea de produse si solutii conectate vor contribui la avansarea IoT catre un nou nivel – acolo unde vietile, procesele si intregile lanturi de aprovizionare vor cunoaste transformari semnificative.”

De asemenea, Schneider Electric a inceput o colaborare cu Universitatea de Stiinte si Tehnologie din Hong Kong si Institutul de Tehnologie din Massachusetts (HKUST-MIT), intr-un consortiu dedicat cercetarii si adoptarii solutiilor IoT. Mai multe informatii pot fi gasite la linkul http://hkust-mit.consortium.ust.hk/about-us/.

Tehnologiile IoT sunt fundamentale pentru segmente de piata adresate de Schneider Electric precum apa, petrol si gaze, centre de date, minerit, utilitati, sanatate, alimente si bauturi si orase inteligente, maximizand eficienta si sustenabilitatea pentru clienti. Prin parteneriate precum cel cu CII sau HKUST-MIT, Schneider Electric se concentreaza pe dezvoltarea de noi tehnologii si servicii care vor permite clientilor sa beneficieze de noile provocari aparute.

Alte elemente cheie ale strategiei de brand Life Is On includ livrarea de noi solutii si servicii ce mentin angajamentul Schneider Electric pentru conectivitate, sustenabilitate, eficienta, fiabilitate si siguranta. Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina Life Is On.

www.schneider-electric.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video