MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2016: Integrarea cheii viitorului nostru

98 vizualizari
MCE 2016
Distribuie pe
ianuarie 2016 - Cu doar cateva luni inainte de inceperea celei de-a 40-a editii a MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, expozitia mondiala de top dedicata sectorului instalatiilor rezidentiale si industriale, aerului conditionat si energiilor regenerabile, programata in perioada 15-18 martie 2016 la Fiera Milano, ofera o imagine de ansamblu completa a celor mai bune produse care acopera cele patru macro-domenii: Incalzire, Racire, Apa si Energie.

Din nou, protagonistii de necontestat ai MCE 2016 vor fi sistemele si solutiile de ultima generatie, expuse de catre importante companii de talie nationala si internationala, in domeniul incalzirii, aerului conditionat, refrigerarii, tehnologiei sanitare, de tratare a apei, energiei regenerabile, precum si automatizarilor pentru locuinte si cladiri comerciale. Pana in prezent, MCE a inregistrat cifre record de participare de peste 1.600 expozanti, dintre care 40% provenind din 53 de tari din intreaga lume, avand mai mult de 90% din spatiul expozitional ocupat.

Sustinuta de succesul editiei 2014 (peste 2.039 firme expozante, dintre care 871 din strainatate si 155.987 vizitatori, 36.311 dintre acestia provenind din 146 de tari), MCE isi reafirma pozitia de lider pe segmentul industriei, unul dintre cele mai avansate tehnologic de pe piata si din ce in ce mai strategic in cadrul scenariului economic actual, asigurand un flux constant de produse inovatoare si integrate, sisteme si solutii, precum si beneficii economice si de oportunitati de angajare care decurg din eficienta energetica.

Conceptul din spatele MCE 2016 este integrarea de inalta calitate intre sisteme si solutii, domeniul electric si termic, anvelopa cladirii si tehnologia de instalare pentru a pune in aplicare sistemul inteligent de management, pentru a reduce consumul de energie, pentru a proteja mediul si de a conserva resursele noastre naturale.

Subiectele mai sus enumerate sunt unele dintre punctele forte cheie ale MCE 2016 care au aparut in urma muncii de cercetare prezentate si realizate de Energy & Strategy Group of Politecnico di Milano pentru MCE: “Residential end-use efficiency” (“Eficienta rezidentiala la utilizatorii finali”). Rezultatele arata ca solutiile axate pe furnizarea de eficienta energetica maxima si anume Pompele de caldura, Sistemele de automatizare pentru cladiri si centralele in condensatie, vor creste cu aproximativ 12,8 miliarde de euro; solutiie de energie regenerabila, cum ar fi, mini-turbinele eoliene; sistemele fotovoltaice, sistemele termice solare si de micro-cogenerare, precum si cazanele pe biomasa, vor ajunge la 4 miliarde de euro. Intre timp, solutiile integrate, cum ar fi panouri PV+Pompa de caldura sau panouri PV+pompe de caldura + Sisteme de baterii de stocare solare etc., sunt estimate sa ajunga la 0,87 milioane de euro. Toate previziunile merg pe urmatorii trei ani, iar succesul in abordarea acestei provocari importante va necesita o sinergie intre inteligenta, expertiza si cercetare.

Tehnologii, instrumente si strategii de marketing. Una dintre cele mai actuale probleme care vor fi examinate pe parcursul calendarului conferentiar, va fi prezentarea primului raport de prognoza asupra pietei instalatiilor rezidentiale si industriale din Italia („Forecasting and Cyclical Report on the Market of Residential and Industrial Installations in Italy”), precum si o imagine de ansamblu a pietei si intalnirea finala a turneului Road Show THERMO EVOLUTION: noi reguli - noi oportunitati, un proiect comun al ANGAISA, ASSISTAL, ASSOTERMICA si MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT dedicat noii etichete de eficienta energetic si masurilor de proiectare ecologica.

La MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2016 revin evenimentele Percorso Efficienza & Innovazione si Oltre la Classe A, doua evenimente sinergice si complementare, menite sa evidentieze excelenta tehnologica a companiilor reunite pentru prima data in aceeasi cladire din Pavilionul 2.
Inca o data, THAT`S SMART va fi unul din punctele forte ale MCE, un format conferentiar combinat cu o zona expozitionala dedicata automatizarilor pentru locuinte si cladiri comerciale, organizat anul acesta in parteneriat cu ANIE si ANIE RINNOVABILI.

O noutate la MCE 2016 va fi MCEMASTER, locul de intalnire fizic si online al instalatorilor.
Nu trebuie ratata lista initiativelor puse in aplicare de catre principalele asociatii profesionale. ANGAISA, Italian Dealer Association for Plumbing and Sanitary Equipment, HVAC, Flooring, Tiles and Bathroom Fixtures and Fittings va prezenta CasANGAISA, iar ANIMA, Federation of Italian Associations of Mechanical, Engineering and Related Industries, vor avea din nou un spatiu dedicat.
Nu in ultimul rand, MCE - Mostra CONVEGNO EXPOCOMFORT 2016 este prima expozitie din Italia care a fost certificata in conformitate cu standardul international ISO 20121, International, “Events Sustainability Management Systems”, standardul pentru managementul evenimentelor durabile. In conformitate cu aceste obiective, printre activitatile desfasurate de MCE 2016 care se evidentiaza este expedierea pe email a tuturor invitatiilor electronice. Un mic gest al angajamentului de a respecta mediul.

Stiri non-stop si actualizari sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.mcexpocomfort.it punctul on-line de referinta al MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT. Site-ul a fost reinnoit grafic in ultimele luni pentru a creste vizibilitatea firmelor expozante.

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video