MCE pe plan mondial

84 vizualizari
MCE SAUDI
Distribuie pe

Internationalismul este un element crucial pentru dezvoltarea oricarei industrii fiind una principalele caracteristici ale MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT.
Datorita prezentei sale peste tot in lume, Reed Exhibitions Group a decis sa dezvolte in continuare aceasta valoare prin lansarea in 2015 a doua evenimente noi in regiunile cu cea mai rapida dezvoltare.
Doua evenimente noi concepute de Reed Exhibitions pentru MCE - Mostra Convegno EXPOCOMFORT vor oferi o ocazie nepretuita care vizeaza toti actorii implicati pentru a crea un mediu de afaceri infloritor pe pietele emergente.

MCE SAUDI
Locatia: Riyadh International Convention & Exhibition Center - RICEC

30 noiembrie-2 decembrie 2015

Expozitia mondiala de top dedicata instalatiilor rezidentiale si industriale, aerului conditionat si energiei regenerabile vine in Arabia Saudita pentru a aduce cele mai inovatoare tehnologii pentru eficienta energetica pe pietele cu dezvoltarea cea mai rapida.

Piata HVAC din Arabia Saudita
Arabia Saudita, cu conditiile sale climatice extreme, populatie numeroasa in continua crestere si venituri ridicate, reprezinta cea mai mare cota din piata sistemelor HVAC din tarile care apartin Consiliului de Cooperare al Golfului. Tara este deschisa noilor tehnologii din domeniu, fiind o piata dornica de noi produse si inovatii.
Cu cereri pentru sisteme HVAC care rezulta in principal din sectorul constructiilor, sectorul robust al constructiilor si al proiectelor in curs de desfasurare din aceste tari sunt un indicator clar al cererii tot mai mari pentru sisteme HVAC in regiune.
Sistemele HVAC sunt o parte importanta a pietei electrice, mecanice si sanitare din regiune, reprezentand 24% din valoarea totala a acesteia. Ele sunt o componenta esentiala si continua a pietei constructiilor, urmand ciclurile de afaceri asociate sectorului constructiilor. Se asteapta cresterea pietei rezidentiale din Regatul Arabiei Saudite cu 1.5 milioane case noi construite (aceasta cifra depaseste numarul proprietatilor rezidentiale construite in Italia in perioada 2002-2007).

Locatia
MCE Saudi Arabia va avea loc la Riyadh International Convention & Exhibition Centre, in capitala Arabiei Saudite. Centrul expozitional este proprietatea Camerei de Comert si Industrie Riyadh, fiind utilizat pentru expozitii nationale si internationale, conferinte si intruniri de afaceri. Mai mult, acesta este situat la doar 15 minute de Aeroportul International King Khalid, fiind usor accesibil. Locatia acopera peste 14.600 mp spatiu expozitional, sali moderne de conferinte si o aula noua cu o capacitate de 1.000 locuri.

Regatul Arabiei Saudite in cifre
• Arabia Saudita este cea mai mare tara din regiunea tarilor care apartin Consiliului de Cooperare al Golfului. Populatia Regatului Arabiei Saudite va ajunge la 37 milioane locuitori pana in 2020.
• Piata sistemelor HVAC a fost estimata la 6,28 miliarde de dolari in 2011 in tarile care apartin Consiliului de Cooperare al Golfului.
• Economia Arabiei Saudite sustinuta de industria petroliera, a cunoscut o crestere continua a PIB-ului de 6.8% in 2012.
• Stocul total de locuinte se asteapta sa ajunga la 7 milioane unitati pana in 2020.
• In martie 2011, regele Abdullah bin Abdulaziz Al Saud a dezvaluit planurile sale pentru 66.65 miliarde de dolari SUA alocati constructiei a 500.000 locuinte noi in Regat.
• Autoritatea de Dezvoltare Riyadh a aprobat o importanta suma care include proiecte majore de locuinte noi si dezvoltarea cailor de transport.
• Guvernul saudit a lansat patru orase economice integrate, si va lansa altele doua anul acesta. Aceste proiecte uriase au scopul de a satisface nevoile proprietatilor rezidentiale si comerciale si vor imbunatati climatul de investitii din tara.
• Piatele cladirilor si constructiilor din Regatul Arabiei Saudite reprezinta o parte esentiala a economiei sale, care vor beneficia de sprijin financiar. Investitiile se asteapta sa depaseasca 294 miliarde de dolari pana in 2018, cu 63% investiti in infrastructura, 22% in cladirile rezidentiale si 15% in cladirile nerezidentiale.
• Ca rezultat direct al acestora, se asteapta cresterea pietei HVAC la aprox. 1.4 miliarde dolari SUA pana in 2015, de la 1 miliard dolari SUA in 2011.

MCE Asia
Locatia: Singapore, Marina Bay Sands
2 - 4 Septembrie 2015

Expozitia mondiala de top dedicata instalatiilor rezidentiale si industriale, aerului conditionat si energiei regenerabile vine in Singapore pentru a aduce cele mai inovatoare tehnologii pentru eficienta energetica.
Centrele expozitionale din Singapore de prima clasa, infrastructurile si conexiunile cu Italia si restul lumii, garanteaza ospitalitate excelenta pentru toti cei interesati de acest eveniment.
Sinergia cu expozitia locala BUILD ECO XPO (BEX) ASIA, organizata de Reed Exhibitions Singapore, va extinde raza de actiune a publicului, in vederea recunoasterii sale in cadrul Build Green Community.

Puncte cheie
Miscarea verde (The Green Movement) din Singapore si eforturile pe care institutiile si Guvernul le fac pentru a atinge obiective foarte ambitioase in domeniul eficientei energetice.

Rolul de punct strategic pe care Singapore il detine in Asia de Sud-Est si pozitia sa centrala intr-o regiune in care se va inregistra o crestere de 5% in sectorul constructiilor in urmatorii patru ani.

Cooperarea strategica cu asociatiile regionale, organismele guvernamentale, consilii si alte organizatii internationale majore asigura orientarea sigura a continutului evenimentului expozitional spre satisfacerea cerintelor pietei.

O campanie de promovare internationala orientata spre profesionisti:
ingineri, cumparatori, antreprenori, distribuitori, angrosisti, showroom-uri, designeri, institutii, arhitecti, manageri din domeniul energetic, consultanti, dezvoltatori, hotelieri, manageri de proiecte, comercianti cu amanuntul, prestatori de servicii s.a.

http://www.mcexpocomfort-asia.com/

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 10.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 19.925 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video