Mini-interviu cu Dl. Cristian Vasiliu, director general ROFMA

314 vizualizari
interviu Dl. Cristian Vasiliu, director general ROFMA
Distribuie pe

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

rofma

Dl. Cristian Vasiliu, director general ROFMA – Asociația Română de Facility Management, a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

InstalNews.ro: Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Cristian Vasiliu: Să ne prezentăm pe scurt: ROFMA este asociația reprezentativă a profesioniștilor în domeniul facility managementului (FM), ce are ca scop susținerea, dezvoltarea și promovarea serviciilor de administrare, mentenanță și operare a clădirilor de toate tipurile și a infrastructurii aferente. Asociația noastră este membră a EuroFM – Asociația Europeană de Facility Management, având în prezent circa 100 de membri activi, număr în continuă creștere.

În anul care se încheie am răspuns cu succes unor provocări asumate în domeniul educațional și al creșterii vizibilității și importanței facility managementului în sfera serviciilor din economia națională. Am trecut la punerea în practică a Programului Educațional ROFMA pentru Dezvoltare Profesională Continuă din care fac parte o serie de cursuri, precum cursul autorizat de specializare în FM, singurul de acest fel din România, cursul deschis (gratuit) de inițiere în facility management, cu peste 100 de profesioniști absolvenți în 2018, precum și alte cursuri specializate aplicative. Promovarea și dezvoltarea FM a constituit obiectivul ROFMEX 2018, Romanian Facility Management Experience Days, eveniment complex original (expoziție, conferință, cursuri) organizat în noiembrie, singurul din Europa Centrala și de Est de acest fel.

InstalNews.ro: Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Cristian Vasiliu:

a) - vom crește componenta educațională, perfecționând cursul autorizat de specializare în FM și adăugând noi cursuri intensive, precum și workshopuri specializate, în București și în țară.
b) - evenimentul nostru complex ROFMEX va continua într-un nou concept, mai eficient și adaptat evoluției FM-ului internațional.
c) - o tendință recentă în domeniul FMului (internațional) va intra și în atenția ROFMA. Este vorba de workplace management – domeniu interdisciplinar care vizează optimizarea mediului de lucru în spațiile moderne, a eficienței și a satisfacției angajaților. Este un domeniu nou, în care se avansează alert și în care dorim să fim implicați.

Pregătim și alte surprize pentru 2019, anul în care sărbătorim o decadă de existență a ROFMA, proiecte și evenimente în premieră pentru sectorul de facility management din România.

InstalNews.ro: Dl. Cristian Vasiliu, vă mulțumim și vă dorim mult succes în implementarea domeniul FM în România și vă felicităm în avans pentru aniversarea ROFMA -  10 ani!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video