Afriso

 

Octavian Badescu, fondatorul Sameday Courier, investeste intr-o franciza RE/MAX in Bucuresti

Octavian Badescu RE/MAX Freedom Group
vizualizari

Noua franciza va functiona sub numele de RE/MAX Freedom Group

RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, inaugureaza o noua franciza in Capitala. Aceasta este detinuta de catre Octavian Badescu, important om de afaceri roman, antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, printre proiectele sale anterioare numarandu-se Sameday Courier si Retailplus Eastern Europe. 

Noua franciza, RE/MAX Freedom Group, este un nou start-up in lista birourilor companiei si va fi activa incepand din luna august. 

“Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi intr-o franciza imobiliara a fost interesul pe care l-am avut in ultimii ani pentru piata de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piata, cel rezidential, zona pe care sunt eu insumi sunt investitor. In plus, am analizat aceasta oportunitate de peste jumatate de an, informandu-ma la un nivel destul de detaliat cu privire la piata interna si la evolutiile de la nivel international, in special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele si am concluzionat ca, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a ma implica”, a afirmat Octavian Badescu. 

Acesta a subliniat ca, in acest moment, pe piata imobiliara locala exista un potential semnificativ, mai ales tinand cont de caracteristicile pietei, de nevoile existente privind un serviciu de calitate si de peisajul concurential si economic actual. 

“Pe o piata atat de efervescenta cum este cea de real estate, exista o nevoie atat a vanzatorilor, cat si a cumparatorilor pentru servicii de consultanta imobiliara de calitate. Tocmai din acest motiv, filosofia RE/MAX privind reprezentarea exclusiva, lucrul in serviciul vanzatorilor si oferirea unor servicii implicite comisionate cu 0% la cumparatori, poate fi cheia pentru a genera incredere si a derula cu profesionalism o astfel de activitate”, a mai spus Octavian Badescu. 

Potrivit afirmatiilor sale, antreprenorul isi propune, intr-un plan ce acopera un orizont de timp de 8 ani, ca RE/MAX Freedom Group sa depaseasca ca si anvergura proiectele sale antreprenoriale precedente. 

Prin afilierea la retea, RE/MAX Freedom Group are avantajul de a face parte dintr-o afacere in care, in acest moment, exista pe plan local peste 170 de agenti in cele 11 orase unde este prezenta RE/MAXRomania.

“Planul meu ca antreprenor este sa cresc business-ul RE/MAX Freedom Group, un brand care valorizeaza libertatea, una dintre aspiratiile cele mai inalte ale fiecarui om, aspiratie pe care cei cu o mentalitate antreprenoriala o vizeaza cu precadere, iar lucrul in echipa noastra o poate oferi”, a mai declarat Octavian Badescu.

Acesta este de parere ca piata imobiliara locala se va educa din ce in ce mai mult si ca agentii imobiliari vor invata care este modul corect de abordare a clientului, treptat fiind perceputi ca profesionisti in domeniu, nu doar ca persoane care intermediaza o tranzactie. 
In contextul noii francize inaugurate, RE/MAX isi continua planurile de expansiune din acest an, punand accent pe Bucuresti, principalul pol de dezvoltare imobiliara al tarii, unde sunt vizate 25 de francize in urmatorii ani. 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

Real Estate & Construction Forum 2019

Licitatii

Licitatii banner Article