Organizarea IEAS se amana pana la gasirea unui posibil format nou

50 vizualizari
INTERNATIONAL ELECTRIC AND AUTOMATION SHOW
Distribuie pe

De-a lungul a 15 ani, DK Expo a organizat pentru piața de echipamente electrice și automatizări INTERNATIONAL ELECTRIC AND AUTOMATION SHOW, bine cunoscut sub numele de IEAS.

Evenimentul a fost unul de anvergură, util pentru companiile din domeniu și s-a bucurat de aprecierea vizitatorilor.
Firmele au avut oportunitatea să-și lanseze produse și tehnologii noi, să interacționeze cu piața ș  să-și sporească numărul de clienți. Conferințele organizate în cadrul evenimentului au adus o plus valoare prin prezentările susținute de cei mai buni specialiști din domeniu.

La cea de a 15-a ediție am înregistrat, în premieră, un recul important în ce privește participarea liderilor din industrie și implicit a numărului de vizitatori.
În acest context, am conștientizat  că nu putem organiza un eveniment major, profitabil pentru dumneavoastră, partenerii noștri, fără implicarea firmelor importante din domeniu.

Astfel, firma DK Expo, a decis să amâne organizarea IEAS până la momentul în care companiile importante din industria de echipamente electrice și automatizări vor decide să susțină, într-un posibil format nou, acest eveniment.

În funcție de feedback-urile pe care le vom primi, suntem deschiși să organizăm o întâlnire cu dumneavoastră, pentru a discuta pe marginea acestui subiect.
Vă mulțumim pentru eforturile importante pe care le-ați depus în a susține IEAS de-a lungul a 15 ani și vă dorim să vă bucurați de reușite în proiectele prezente și viitoare.

www.ieas.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video