Pe 26 martie va invitam la conferinta Cities of Tomorrow #7, cu tema Communities in Focus

44 vizualizari
Cities of Tomorrow #7, 26 martie 2019
Distribuie pe

Va invitam marti, 26 martie 2019, la conferinta Cities of Tomorrow #7 care va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, et. 1, incepand cu ora 9. Tema din acest an este Communities in Focus.
 
Invitatii  de onoare vin la Cities of Tomorrow  pentru a prezenta exemple de bune practici atat din tara cat si din strainatate. Veti avea de asemenea ocazia sa aflati in premiera absoluta rezultatele procesului de consultare al Bancii Mondiale, „Prioritatile orasului tau”. Este vorba despre un proces de consultare unic pentru orasele din Romania si pentru prioritatile lor de dezvoltare, care implica 41 de municipii, 372 de proiecte strategice si peste 72 mrd. EUR pentru dezvoltarea oraselor Romaniei.
 
Pe langa importante personalitati ale mediului de business romanesc, la eveniment vor fi reprezentate la nivel de primar sau viceprimar urmatoarele orase: Alexandria, Buzau, Campulung, Galati, Iasi, Pitesti, Resita, Baile Govora, Baile Herculane, Beclean, Ghimbav, Petrila, Siret, Slanic Moldova, Sectorul 5 Bucuresti. In pauzele evenimentului, in locul special amenajat pentru fotografii si interviuri din foyerul hotelului JW Marriott Grand Hotel, et. 1, aceștia va vor sta la dispoziție pentru interviuri.

Inaintea evenimentului am organizat un concurs de proiecte adresat administrației publice, mediului de business și societății civile, si cu ajutorul unui juriu format din oameni cu experienta vastă s-au stabilit 10 finalisti din totalul de 83 de proiecte propuse. Puteți afla mai multe despre membrii juriului si finalisti in cadrul sesiunii de pitching din cadrul conferintei. Proiectele propuse pot fi consultate aici: https://www.citiesoftomorrow.ro/submitted-projects.html

Agenda evenimentului:

agenda Cities of Tomorrow

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video