Târgul virtual Eplan va avea loc pe 21 mai 2019

50 vizualizari
Târgul virtual Eplan 21 mai
Distribuie pe

«Interactiv»: Eplan găzduiește un târg virtual
 
Digitizarea va fi subiectul principal abordat de Eplan pe parcursul următorului «târg comercial de pe internet». Târgul virtual Eplan va avea loc pe 21 mai și va putea fi urmărit pe toate fusurile orare importante ale lumii, urmând a fi în direct online timp de șaisprezece ore. Prezentări, demonstrații live și discuții legate de management - toate vor face parte din programul plin de diversitate al zilei. Obiectivul: Schimbul direct de expertiză în peste șaptezeci de țări din întreaga lume.
 
 Eplan găzduiește un târg virtual la doar câteva săptămâni după evenimentul Hannover Messe. Împreună cu noul motto din acest an - Interactiv - evenimentul a fost regândit pentru a reflecta flerul său comercial. O altă inovație este extinderea operațiunilor în direct: Evenimentul va totaliza șaisprezece ore de transmisiuni, prezentări și discuții - între orele 06:00 și 22:00 (CEST). Numeroase țări din Europa, Asia și America de Nord vor participa în direct și vor crea pavilioane naționale unde clienții și participanții pot primi informații specifice piețelor locale. Informații pentru toată lumea - de la manageri la utilizatori.

Prezentările în limba engleză despre strategia, inovațiile legate de produse și tendințele viitoare ale Eplan, cum sunt tehnologiile cloud, acoperă, în mod firesc, un spectru global. O discuție la nivel de management va fi unul dintre cele mai importante momente ale târgului virtual, cea de-a patra ediție a evenimentului găzduit de Eplan. «Lanțul de valoare integrat» este prezentat împreună cu Rittal, un afiliat al Eplan, iar pe participanții îi așteaptă prezentări fascinante și discuții pline de energie despre mediul cloud. Clienții și potențialii clienți sunt invitați să facă schimb de experiență în mod direct: Participanții pot intra în contact unii cu alții prin intermediul funcției de chat și vor beneficia de asistență în limba lor maternă.

Orice persoană interesată să participe la târgul virtual se poate înregistra gratuit începând chiar acum, la adresa: www.eplan.de/virtualfair

EPLAN Software & Service este unul din cei mai importanți furnizori de servicii la nivel mondial în domeniul dezvoltării soluțiilor CAx, de configurație și mecatronice și oferă companiilor consultanță privind modurile în care își pot optimiza procesele de inginerie. Atât interfețele standard, cât și cele personalizate cu sistemele ERP și PLM/PDM asigură uniformitatea datelor în cadrul dezvoltării produselor, procesării comenzilor și fabricației. Printre factorii care asigură reușita în inginerie se numără concentrarea consecventă pe clienți, asistența la nivel global, dezvoltarea inovatoare și expertiza în interfețe. În calitate de furnizor global, EPLAN deservește peste 45.000 de clienți din toată lumea, cu peste 120.000 de instalări, prin calitatea excepțională a produselor și maximizarea eficienței.

Compania EPLAN a fost fondată în 1984 și face parte din Friedhelm Loh Group, condus de proprietar. Friedhelm Loh Group activează în toată lumea cu 18 unități de producție și 78 de filiale internaționale. În total, grupul are peste 11.500 de angajați și a avut venituri de circa 2,2 miliarde € în 2015. Pentru a opta oară succesiv, această companie familială a câștigat premiul «Cel mai bun angajator din Germania» în 2016. În plus, Friedhelm Loh Group a fost recunoscut drept «Cel mai bun formator profesional», conform unui studiu desfășurat de Deutschland Test și Focus Money.

Aflați mai multe la www.eplan.de și www.friedhelm-loh-group.com

Eplan Software & Service GmbH Sediu permanent România
Str. Ana Aslan Nr. 40, Etaj I
400528 Cluj-Napoca
Romania
Ceclan Raluca
Phone: +40 264 438 723
Fax: +40 264 438 724
ceclan.r@eplan.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video