Experimentati viitorul digital al iluminatului la LuxLive 2017

141 afisari
În Hampshire, luminile stradale anunță autoritățile locale când să presare sare pe șosele în timpul iernii. În Helsinki, vă ajută să vă găsiți un loc de parcare. În aeroportul Atlanta, luminile pot depista scaunele cu rotile și alte tipuri de echipamente. Pe lângă acestea, în Singapore, luminile ghidează clienții către produsele din spațiile comerciale.

Iluminatul este în schimbare. Datorită tehnologiei digitale, dincolo de iluminat, utilitatea luminilor se află într-o continuă creștere, aceasta creând efecte la care nu visam cu ani în urmă.

În prezent, luminile pot umaniza spațiile și totodată pot transforma orașele noastre din orașe simple în unele „inteligente”. Acestea pot interacționa cu persoanele, pot înțelege nevoile acestora, creând un confort fără egal.

Această schimbare va transforma corpurile de iluminat în niște dispozitive inteligente care vor putea monitoriza și controla mediul înconjurător. Iluminatul din clădirile și orașele noastre este setat să formeze coloana vertebrală a unei rețele digitale care poate angaja și informa pe o scală fără precedent.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți aceste posibilități uimitoare, LuxLive 2017 - cel mai mare eveniment anual din domeniul iluminatului din Europa - va reuni demonstrațiile și tehnologia la ExCel Londra, în perioada 15-16 noiembrie.

Acolo, vizitatorii vor putea experimenta viitorul digital al iluminatului.

Însă nu totul este despre tehnologie. Cunoștințele pe care le avem în legătură cu modul în care luminile afectează idivizii ne permit să dezvoltăm spații centrate pe om unde bunăstarea, confortul și productivitatea vor fi esențiale.
De la sistemul Li-Fi până la iluminatul centrat pe om și controlul wireless, ediția LuxLive din acest an este un festival al tehnologiei de ultimă oră.

În mijlocul acestui spectacol se află Gooee IoT Arena. Această scenă centrală și zonă tehnologică reprezintă punctul în care viitorul digital al iluminatului ia viață. Demonstrațiile, prezentările și discuțiile se vor concentra pe iluminatul conectat și pe posibilitățile încântătoare pe care le deschide pentru a angaja ocupanții și pentru a ne controla lumea.

Pe de altă parte, arena de lumini - în asociere cu Amerlux- se va concentra pe calitatea și designul de lumini. Aceasta va fi structurată în două zile de conținut curativ asupra iluminatului arhitectural și totodată, aici se vor desfășura dezbateri și prezentări ale designerilor și arhitecților.

Cu sprijinul Holophane, Smart Spaces Campus se va concentra pe iluminatul exterior conectat. Aici veți putea vedea sisteme de iluminat sofisticate, sisteme cu caracteristici avansate precum cele care monitorizează mediul înconjurător, gestionarea activităților, informațiile privind parcările, rapoarte de defecțiuni, precum și integrarea cu părți terțe de sisteme și software.

Conectivitatea wireless furnizată de lumina vizibilă din iluminarea cu LED-uri - cunoscută sub numele de Li-Fi- creează mult entuziasm în cercurile tehnologice. Fără nicio îndoială, această evoluție progresivă poate transforma iluminatul într-o bază solidă de informații destinată tradiționalei rețele Wi-Fi. În cadrul evenimentului Li-Fi Experience, cu ajutorul unor companii, start-upuri în acest domeniu captivant, puteți observa modul în care noua tehnologie acționează.

Datorită îngrijorării sporite privind siguranța clădirilor, Escape Zone își va îndrepta atenția asupra cerințelor și standardele de iluminare de urgență în clădiri. Aici veți învața cum să evaluați riscurile prin cele mai practice și inovatoare moduri și, totodată, cum să vă asigurați că instalațiile dumneavoastră respectă regulamentele impuse.

Dacă doriți să deveniți experți în acest domeniu, urmăriți Academia de Iluminat Lighting Industry Association. Programul lor educațional are loc în fiecare dimineață. Tutorii experimentați din cadrul acestei asociații vă vor prezenta fundamentele luminii, surselor de lumină și designului de iluminat Înregistrează-te pe www.lialightingacademy.com.

Organizația LIA are alocată o zonă amplă în cadrul expoziției, unde prezintă numeroasele servicii pe care le oferă membrilor săi. Laboratoarele LIA vor fi prezente, demonstrând proceduri de testare și prezentând echipamentele de precizie. Lumicom își dezvăluie dispozitivul de reciclare mobilă, iar divizia de formare va discuta despre disponibilitatea fără precedent a calificărilor.

În cele din urmă, dacă sunteți implicat în finanțarea unor companii de iluminat, există Forumul Strategies in Light Investor. Directorii generali ai companiilor de iluminat dezvăluie strategiile lor de piață în fața unei audiențe a capitalilor de risc, a managerilor de fonduri, a investitorilor și a liderilor din industrie. Cine va aduce valoare? Cine sunt perturbatorii? Și cine va fi perturbat? Acesta este un eveniment la care oamenii din conducere trebuie să participe.

Cea mai bună veste este că intrarea este liberă! Vă puteți rezerva locul aici: www.luxlive.co.uk.

LuxLive este cel mai mare eveniment de iluminat anual din Europa.

Locul de desfășurare: London ExCeL
Perioada: 15-16 noiembrie 2017
Intrare: gratuită, este necesară preînregistrarea
Pentru informații suplimentare, vizitați www.luxlive.co.uk

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: