Brandul german Liebherr oferă 10 ani garantie la produsele frigorifice

291 vizualizari
campanie Liebherr, aparate frigorifice
Distribuie pe

Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România, ocazie cu care lansează o campanie aniversară oferind 10 ani garanție pentru 10 produse selectate și concursuri cu premii atractive.

Perioada campaniei: 15 iulie - 31 august 2018

Liebherr, companie înființată în anul 1949 ca o afacere de familie, a devenit astăzi unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate, cu un grup de peste 130 de companii, o cifră de afaceri de 9,845 miliarde de euro în 2017 și 43.869 de angajați pe toate continentele. De-a lungul timpului, produsele Liebherr au obținut numeroase premii în cadrul unor competiții precum Plus X Award, Red Dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

Pe piața din România, Liebherr Electrocasnice a ales să lucreze exclusiv cu compania Marelvi, care de 10 ani este unic importator și distribuitor al produselor. În primii 3 ani de activitate în țara noastră, Liebherr a avut o creștere explozivă de peste 200%, iar în anii care au urmat a reușit să pătrundă pe toate canalele de comercializare, păstrând o creștere constantă de aproximativ 25% în fiecare an. În 2018, piața de produse frigorifice a fost în creștere cu 2.5% ca număr de unități, iar Liebherr a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor sale.

Liebherr

Liebherr a fost primul brand care a implementat multe idei inovatoare, idei care au devenit caracteristici standard la produsele frigorifice din ziua de azi. De exemplu, tehnologia BioFresh care oferă legumelor și fructelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată. Aceasta menține alimentele la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel alimentele proaspete pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite, conservând vitaminele și mineralele, gustul delicat și aspectul atractiv.fresh

Ca o promisiune a continuității realizării unor produse inovatoare, prin folosirea materialelor de calitate exceptională si tehnologiilor de producţie dintre cele mai moderne, și ca o răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară pe parcursul acestui deceniu, Liebherr Electrocasnice oferă 10 ani de garanție la 10 produse selectate, dar și o combină frigorifică cu BioFresh cadou, la concursul organizat pe site-ul aniversar https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/.

Încă de la început, am știut că mai presus de produsele pe care le distribuim, clienții noștri sunt cei mai importanți. Știm că fără ei și fără încrederea lor nu am fi ajuns astăzi aici. Acesta este și motivul pentru care această aniversare este dedicată lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantată”. Vrem să îi asigurăm că vom fi aici și peste 10 ani și,  sperăm noi,  peste încă mulți alții, iar nivelul calității produselor Liebherr va fi unul de primă clasă. Daniela Bîzgan, Director General Marelvi.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video