Surse de tensiune de la MURR

506 vizualizari
Surse de tensiune Emparro
Distribuie pe

Sursele de tensiune reprezintă componenta centrală a tabloului. Aurocon COMPEC, în calitate de Pro Partner MURR vă asigură că sistemele dumneavoastră vor fi alimentate cu tensiune electrică constantă, indiferent de fluctuaţiile tensiunii de la reţea. Gama extinsă de surse de alimentare se bazează pe tehnologii de ultimă generaţie oferind siguranţa că veţi folosi cea mai bună sursă pentru cerinţele aplicaţiei dvs. Sursele sunt certificate pentru diverse domenii industriale, având game a tensiunilor de intrare variate, putând fi astfel folosite în orice aplicaţie. Pe lângă siguranţa pe care o sursă de calitate o oferă unui sistem automatizat, este importantă şi securitatea utilizatorilor şi a sistemului automatizat.

Sursele Emparro - calitate de top, performanţe energetice crescutesurse de tensiune Emparro

Sursele de tensiune fiabile reprezintă o componentă esenţială pentru asigurarea disponibilităţii maxime a maşinilor şi sistemelor industriale. Astfel, fiabilitatea a fost o prioritate la momentul proiectării şi dezvoltării acestor soluţii trifazate de alimentare. Valoarea foarte ridicată a parametrului statistic MTBF de 1000000 ore evidenţiază foarte clar acest lucru. Atingerea acestei valori pentru MTBF este posibilă datorită componentelor de înaltă calitate, a plăcii de circuit imprimat subţiri şi de ultimă tehnologie de fabricaţie precum şi de microprocesoarele de comandă folosite. Un filtru integrat protejează sursa de tensiune de pulsurile interferente de până la 6kV. De aceea, supratensiunile provenite de la reţeaua electrică, interferenţele EMC (precum cele cauzate de către convertoarele de frecvenţă) sau defectările contactelor nu pot cauza nici un defect. Randamentul de 95% este alt motiv pentru care sursele trifazate din seria Emparro au o aşa mare durată de viaţă. Pierderile de energie sunt foarte reduse, acest lucru contribuind decisiv la diminuarea evidentă a nivelului de stres termic. Valoarea maximă a randamentului este constantă fie că sursa operează la putere maximă sau la valori diminuate ale sarcinii (operare la capacitate redusă). Acesta reprezintă un beneficiu important mai ales când sursele Emparro sunt comparate cu alte surse de alimentare.

Rezervă integrată de putere

power_boost

Sursele de alimentare trifazate Emparro posedă o caracteristică foarte specială: acestea au integrată o rezervă de putere. Sunt proiectate în aşa fel încât pot fi operate la 20% suprasarcină la temperaturi ambientale de până la maxim 45°C. Modelele de 5A pot alimenta în mod continuu 6A, modelele de 10A pot alimenta 12A iar cele de 20A pot alimenta în mod continuu 24A.

Acest lucru oferă două beneficii esenţiale. Primul este că dacă trebuie conectate sarcini adiţionale la o maşină sau la un sistem, sursele trifazate Emparro oferă rezerva necesară de putere. Al doilea mare avantaj este că dacă cererea de alimentare a consumatorilor este aproape de valoarea maximă, nu trebuie folosită o altă sursă de putere mai mare. Se poate folosi însă în cazul Emparro rezerva de putere necesară cererii de energie, fiind economisit astfel spaţiu în tabloul electric precum şi fondurile care în caz contrar ar fi trebuit alocate achiziţionării unei surse de tensiune suplimentare.

Sursele trifazate Emparro sunt caracterizate totodată de două funcţii diferite de boost: Power Boost şi Hyper Boost. Funcţia Power Boost asigură alimentarea la o putere cu 50% mai mare pentru 5 secunde. Funcţia Hyper Boost asigură până la 400% mai multă putere pentru până la maxim 20ms.

Emparro67 - sursă de alimentare direct lângă consumatori

Emparro67

 

Sursele de alimentare Emparro67 sunt special proiectate pentru aplicaţii ce necesită alimentare cu tensiune electrică în afara tabloului. Acestea oferă rezistenţă la condiţii extreme de mediu şi pot fi instalate direct în câmp, lângă consumatori. Pierderile energetice sunt reduse la minim deoarece tensiunea este convertită de la 230Vac la 24Vdc direct lângă sarcină. Astfel sunt reduse costurile generale şi scad dimensiunile tablourilor electrice şi a panourilor de control.

 

 

 

Instalarea descentralizată presupune:

- pierderi reduse de energie
- randament crescut, de până la 94,2%
- funcţie de corecţie activă a factorului de putere, PFC
- temperatură maximă ambientală de funcţionare 85॰C
- carcasă rigidă, complet turnată, clasă de protecţie IP67
- instalare rapidă a contactelor electrice, chiar şi la funcţionarea în sarcină
- design compact, carcasă subţire

Sursele Eco-Rail - opţiuni flexibile de montare

Sursele de alimentare din seria Eco-Rail pot fi montate pe o şină standard DIN într-o manieră extrem de flexibilă. Două metode distincte de instalare permit montarea laterală sau frontală, în funcţie de spaţiul de instalare disponibil. Sursele de alimentare din seria Eco-Rail oferă conformitate UL, fiind pretabile pentru folosire globală. Aceste surse sunt cu modele de la 1,3A la 10A.

surse de alimentare eco-rail

Principalele caracteristici şi avantaje sunt:

- montare flexibilă pe şină DIN
- montare opţională pe fantă dedicată
- design slim pentru spaţiu redus de instalare
- tensiune de ieşire ajustabilă de la 23 la 28Vdc
- terminale cu şurub demontabile (clasă de protecţie IP20)
- putere maximă la temperatură de până la 40॰C
- reducerea puterii electrice furnizate la temperaturi de până la 55॰C
- posibilitatea operării cu conexiune în serie
- tensiune de intrare complet ajustabilă
- certificare UL pentru utilizare globală
- carcasă metalică durabilă

Eco-Power - sursele pe randamentul cărora vă puteţi baza

surse de alimentare eco-power

Aceste surse de la alimentare din seria Eco-Power îndeplinesc toate cerinţele de bază ale surselor şi eficienţa acestora este una pe care specialiştii se pot baza. Acestea sunt caracterizate de un design subţire şi compact. Răcirea se bazează pe convecţie, putând fi uşor integrate în maşinile industriale compacte. Modelele sunt disponibile la curenţi nominali de la 0,6A la 10A. Caracteristicile tehnice principale enumeră:

- carcasă solidă şi perforată pentru o bună disipare a căldurii
- tensiune de ieşire ajustabilă de la 21,6Vdc la 26,4Vdc
- răcire prin convecţie
- putere maximă la temperaturi de până la 40॰C
- reducere a puterii nominale la temperaturi de 55॰C
- posibilitate de conexiune în serie a mai multor astfel de surse
- design plat şi compact
- tensiune de intrare complet ajustabilă
- terminale cu şurub (clasă de protecţie IP00) cu protecţie la atingere

Picco - cucerirea spaţiilor reduse din tablourile electrice

picco

Când vine vorba de instalaţiile în spaţii reduse este nevoie de surse de alimentare ultra-compacte. Sursele din seria Picco reprezintă cea mai nimerită alegere pentru acest tip de aplicaţii. Sursele Picco sunt ideale pentru instalaţiile electrice din clădirile rezidenţiale sau panourile de control, plăci electronice de distribuţie sau pentru tablourile electrice ce se integrează în maşinile industriale. Se poate selecta din 4 modele diferite. Fiecare tip este disponibil cu tensiuni de ieşire de 12V şi respectiv 24V. Cu un total de 16 versiuni ale surselor din seria Picco, există o soluţie şi pentru aplicaţia dvs.! Caracteristicile tehnice se referă la:

- 16 modele: cu terminale cu clemă sau cu şurub
- versiuni cu tensiune de ieşire 12Vdc sau 24Vdc
- puteri de 10W, 30W, 60W sau 100W
- caracteristică U/I cu limitarea puterii la sarcini speciale
- conformitate cu standardul PFC (EN61000-3-2)
- emisii EMC reduse (EMI-clasa B)

Fie că sunteți acum în căutarea unei surse de tensiune, unui conector pentru electrovalva, senzor, condensator, conector sau orice altă componentă tehnică sau doar vă faceți planuri pentru dezvoltarea sau întreținerea proiectelor. Inginerii COMPEC vă oferă gratuit servicii de consultanţă tehnică.

compec_logo

Distribuitor autorizat MURR Elektronik
murr@compec.ro
021 304 62 33
www.compec.ro

Autor: Mihai Priboianu

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video