Monsson Operation, parteneriat strategic cu PLC Italia

274 vizualizari
Monsson Operation
Distribuie pe

Monsson Operation

Monsson Operation isi consolideaza pozitia pe piata internationala de regenerabile intrand intr-un parteneriat strategic cu PLC Italia, companie listata pe bursa din Italia.

In data de 15.10.2018, actionariatul Monsson Operation a semnat finalizarea primei parti a procedurii de M&A si, astfel, isi consolideaza pozitia pe pietele internationale printr-o mutare strategica prin care PLC S.p.A Italia intra in actionariatul Monsson Operation. Procedurile de integrare vor continua pana la finalul lunii Noiembrie 2018 si se vor concretiza prin primirea in actionariat cu 51% a celor de la PLC S.p.A .

Astfel, Monsson incepe o noua etapa in procesul de dezvoltare si are in vedere in perioada urmatoare consolidarea in pietele existente. Prin intrarea in actionariat a PLC, Monsson a avut in vedere asigurarea finantarii proiectelor aflate in executie si a proiectelor noi care se vor semna in viitorul apropiat. Totodata prin integrarea celor doua companii la nivel comercial, portofoliul de servicii Monsson Operation va creste semnificativ pentru clientii existenti si va permite totodata accesarea de noi clienti pentru care vom putea oferii servicii integrate de tip BOT (Build-Own-Transfer).

“Prin aceasta miscare in piata de regenerabile, Monsson Operation devine parte a unui grup ce va atinge peste 50 mil EUR ca cifra de afaceri pentru instalarea, operarea si mentenanta turbinelor eoliene si parcurilor fotovoltaice”, comunica Sebastian Enache, director de dezvoltare Monsson.

PLC va oferi acces la noi piete pentru Monsson Operation, cum ar fi Italia si Spania, dar va oferi posibilitatea Monsson Operation de a fi  la fel de independent si implicat in deciziile strategice ca si pana acum. In present, Monsson Operation are activitati in peste 15 tari si estimeaza o crestere semnificativa in urmatorii ani pe noi piete cum ar fii Germania, Rusia si Ucraina. 

“Prin aceasta miscare in piata, ne dorim sa cream o companie internationala care sa furnizeze servicii de calitate pentru producatorii de turbine eoliene dar si pentru proprietarii de centrale regenerabile” spune Michelle Scoppio, CEO PLC S.p.A.

PLC este una din primele companii infiintate in Italia pentru operarea surselor regenerabile de energie dar are si activitati de proiectare si executie instalatii electrice de medie si inalta tensiune.

Despre MONSSON OPERATION
Monsson Operation are in operare, mentenanta si service in acest moment un portofoliu de peste 10.000 MW peste tot in lume si lucreaza cu cei mai mari producatori de turbine eoliene pentru instalarea acestora in Grecia, Turcia, Germania, Franta si Rusia. Monsson Operation are peste 250 de angajati si estimeaza o crestere de peste 30% in 2018 a cifrei de afaceri.
Despre PLC GROUP SPA
Grupul PLC este una dintre primele întreprinderi din Italia înființate cu scopul specific de a opera în sectorul energiei regenerabile. Astăzi, PLC Group este lider de piață în proiectarea, instalarea și întreținerea stațiilor de energie alternativă. Grupul este împărțit în două filiale de operare: PLC System S.r.l. și PLC Service S.r.l. Sistemul PLC S.r.l. funcționează atât în sectorul energiei regenerabile, cât și în sectorul sistemelor industriale mai specializate, utilizând sisteme de procesare și verificare de ultimă oră,  instrumente și tehnici avansate de proiectare, implementare și monitorizare a centralelor electrice de înaltă, joasă și medie tensiune, surse alternative de energie (inclusiv cogenerare, generatoare de turbine eoliene, sisteme de energie fotovoltaică și biogaz), stații de transformare și interconexiune. PLC Service S.r.l. oferă servicii specializate în domeniul energiei în domeniul operarii si mentenantei, cum ar fi testarea aparatelor de înaltă tensiune, punerea în funcțiune și activarea sistemelor energetice, mentenanta preventivă și predictivă a sistemelor, controlul la distanță și monitorizarea sistemelor, depanarea cablurilor de medie și joasă tensiune și explorările termice prin infraroșu. Compania a fost cunoscută anterior ca Industria e Innovazione S.p.A. și și-a schimbat numele în PLC S.p.A. în iulie 2018. PLC S.p.A are sediul central în Milano, Italia. PLC S.p.A. este o filială a PLC Group SpA.

Pentru mai multe detalii: www.plc-spa.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video