Cu toată viteza înainte: schimbare totală pentru ISH 2019

215 vizualizari
expozitia ISH Frankfurt 2019
Distribuie pe

În 2019, expoziția ISH de la Frankfurt urmează să se reinventeze pe sine atât în ceea ce privește aspectul, cât și în ceea ce privește impactul vizual și, prin urmare, va stabili noi standarde pentru viitor. Pavilionul 12, recent construit, necesită o regândire fundamentală a aspectului tuturor sălilor. Noua grupare a diferitelor grupuri de produse și teme creează o imagine de ansamblu mai clară și o mai mare transparență pentru vizitatori și creează diferite sinergii pentru expozanți. Alături de noul concept al aspectului expozițional, ISH își schimbă, de asemenea, succesiunea zilelor în care se desfășoară. Pentru prima dată, expoziția va începe luni și se va încheia vineri. Acest lucru pentru a răspunde dorinței expozanților și pentru a oferi posibilitatea unei zile lucrătoare suplimentare în care vizitatorii pot participa. În același timp, noul program de vizitare facilitează călătoria vizitatorilor internaționali la/ de la eveniment.expo ISH 2019 Frankfurt

Peste 2.400 de expozanți, inclusiv toți liderii pieței și pionierii tehnologici din Germania și din străinătate își vor prezenta produsele, multe dintre ele în premieră mondială, între 11 și 15 martie 2019. Târgul este locul internațional de întâlnire prin excelență - deja în 2017, aproximativ 64% dintre expozanți și 40% dintre vizitatori au venit din afara Germaniei. Și tendința este ascendentă.
La ISH 2019, țara parteneră va fi Franța. Aceasta va continua să promoveze un schimb de idei și experiențe la nivel internațional în timpul expoziției. Franța a fost pe locul trei în ce privește numărul de vizitatori internaționali în 2017.

În același timp, ISH este o expoziție care demonstrează realizările industriei germane. Cu o gamă largă de produse și servicii de pionierat și de viitor în  inginerie și construcții, târgul internațional care are loc odată la doi ani evidențiază un număr mare de soluții practice și abordează în mod specific unele dintre problemele politice și economice ale zilei. Nivelul internaţional în continuă creștere al participării facilitează acestui sector discutarea multor probleme și soluțiile aferente în contexte interdisciplinare.

În cursul schimbărilor tehnologice actuale, digitalizarea a avut, mai mult decât orice, efecte semnificative asupra tuturor domeniilor ISH. În secțiunea ISH Energy, care a crescut semnificativ în ultima vreme, totul se învârte în jurul tehnologiei inteligente și eficiente a serviciilor pentru clădiri. Subiectele cheie care trebuie luate în considerare includ, printre altele, interconectarea diferitor sectoare, întrepătrunderea puternică a energiei termice și regenerabile, încălzirea digitală și includerea tot mai crescută a tehnologiilor IT în tehnologiile inovatoare de încălzire. Subiecte precum Sistemele de Management al Energiei pentru Locuinţe (HEMS) și sistemele de încălzire hibride sunt mai cu seamă importante pentru acest segment.

ISH 2019

Domeniile precum tehnologiile de răcire, aer condiționat și ventilație par să aibă din ce în ce mai multe fațete și să fie și mai importante în 2019. Aici, sub denumirea de "Calitatea aerului interior" (IAQ), accentul se pune, printre altele, pe sisteme de ventilație, precum și pe soluții centralizate și descentralizate atât pentru clădirile noi cât și pentru clădirile renovate.

Eficiența energetică și o atmosferă confortabilă în cameră, eliminarea treptată a gazelor F și reducerea rezultantă a disponibilității agenților frigorifici adecvați, precum și dezvoltarea alternativelor vor fi discutate, împreună cu numeroasele provocări tehnice cu care se confruntă sectorul. Prezentarea, la ISH, a abilităților și competențelor care traversează liniile de demarcație între meserii, strâns legate de automatizarea inovatoare a clădirilor, aduce o contribuție importantă atât la procesele de planificare, cât și la execuție. În urma digitalizării omniprezente, Internetul obiectelor (IoT), luat împreună cu Building Information Modelling (BIM), reprezintă, de asemenea, un segment în continuă creștere și un element important în construirea de clădiri "inteligente".ISH 2019 Frankfurt

Secțiunea ISH Water se concentrează, în primul rând, pe soluțiile de salubritate sustenabile și pe designul ultra-modern al băii. Această zonă se referă, printre altele, la sistemele inteligente de gestionare a apei și la cele mai bune modalități de a ne asigura că acestea sunt sigure și cum să le reglementăm și să le monitorizăm cel mai bine. De asemenea, apa potabilă curată este un domeniu extrem de important, în special în contextul unei urbanizări în creștere. În același timp, nu trebuie să uităm considerațiile privind designul băii. Provocările pentru planificarea băii în viitor continuă să reflecte necesitatea de a reuni diferitele aspecte care rezultă din schimbările demografice, împreună cu aspecte precum sănătatea, starea de bine, confortul și comoditatea, fără a uita de utilizarea economică a resurselor. Și vor fi o mulțime de expozanți prezentând soluții de bază pentru baie, la ISH 2019.

Pe lângă prezentările extinse oferite de producători, programul complementar oferă încă o dată o gamă largă de demonstrații și prezentări. Pentru a le face mai clare și mai accesibile pentru vizitatori, evenimentele sunt grupate în trei "grupuri": "Selection@ISH", "Skills@ISH" și "Career@ ISH". Secțiunea "Selection" include prezentarea de premii, Forumul "Pop up my Bathroom ” și o serie de tururi cu ghid. Sub heading-ul "Skills" sunt grupate toate forumurile de specialitate și tehnice privind problemele relevante din acest sector. Grupul "Career" este dedicat în întregime încurajării și promovării carierei profesioniștilor noi și mai tineri.

ISH are loc, de asemenea,  în afara Germaniei:

• ISH India, powered by IPA, Mumbai:
28 februarie - 02 martie 2019
• ISH China & CIHE, Beijing:
06 - 08 mai 2019
• ISH Shanghai & CIHE, Shanghai:
03 - 05 septembrie 2019

www.ish.messefrankfurt.com/restructuring

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video