Cum inveti noi trucuri o pompa veche

783 vizualizari
KSB Guard, sistem de monitorizare a pompelor
Distribuie pe

Utilizând senzori de temperatură și vibrație, producătorul KSB monitorizează starea actuală a pompelor vechi și noi și face datele disponibile pe cloud. De asemenea, este instalat un sistem de avertizare a operatorului.

KSB, cu sediul în Frankenthal, Rheinland-Pfalz, Germania, unul dintre liderii în furnizarea de pompe, fitinguri și servicii, a prezentat un nou sistem de monitorizare a pompelor – KSB Guard. O dată pe oră, senzorii de vibrații și temperatură înregistrează datele actuale ale mașinii și le trimit la un gateway, unde datele sunt apoi criptate și transferate către cloud-ul KSB. Utilizând o aplicație smartphone sau un computer, operatorul poate accesa datele status-ului fără să fie la fața locului. Pentru a maximiza intervalul de timp, minimizând numărul de porți gateway necesare, KSB Guard stabilește o reţea între pompele conectate.
Sistemul poate fi, de asemenea, montat la pompele mai vechi, deoarece senzorii sunt atașați la mașinile care funcționează cu magnet sau adeziv, ceea ce face să nu fie necesar să se deschidă pompa. O baterie inclusă furnizează energia.

Dacă viteza sau temperatura medie a vibrațiilor depășește limita definită, KSB Guard notifică operatorul pompei prin e-mail sau prin notificare tip push. KSB Guard este proiectat pentru pompele rotative KSB și suportă, de asemenea, sisteme analoage ale altor producători.

https://www.hannovermesse.de

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video