KSB continua extinderea cu noile pompe Calio

140 vizualizari
Calio
Distribuie pe


HVAC circulators pumps
Calio S
Calio S BMS
Calio

Beneficiile pompei de circulatie dintr-o privire
Iata CALIO noua noastra vedeta pentru Servicii Tehnologice pentru Cladiri (Building Services). Calio este un produs ingenios dezvoltat din experienta multor ani, excelenta cunoastere a principiilor si investitia neintrerupta in cercetarea si utilizarea tehnologiilor inovatoare.

Eficienta energetica la maxim
Inovativa pompa de circulatie cu reducere maxima de consum energetic indeplineste si depaseste cerintele ErP 2015 cu un motor electric de inalta eficienta si sistem hidraulic optimizat.

Usor de utilizat
Pompa de circulatie este extrem de usor de montat si de programat printr-un meniu usor si prietenos prin apasare si rotire.

Gama larga de marimi
KSB ofera prin pompa de circulatie Calio o gama larga de marimi pentru toate dimensiunile necesare in diverse aplicatii.

Utilizare generala
Pompa de circulatie de inalta eficienta este special construita pentru sistemele de incalzire, ventilatie si aer conditionat existente si necesare diverselor aplicatii si proiecte.

Fiabiliate ridicata
Produsele KSB ofera o calitate premium si servicii complete in vederea asigurarii fiabilitatii pompei dvs de circulatie Calio.

Durata lunga de viata: Unde cel Mic invata de la cel Mare

Pompa de circulatie de inalta eficienta Calio este alegerea “No 1“ pentru calitate si inovatie tehnica. Noua caracteristica de functionare “Eco Mode” asigura o eficienta maxima a reducerii consumului de energie si o durata de functionare foarte mare.

Eficienta energetica la maxim
Datorita optimizarii sistemului hidraulic si automatizarii ce controleaza variatia turatiei, noile pompe KSB de inalta eficienta vor reduce substantial costurile dvs. Pompele de circulatie de inalta eficienta déjà depasesc reglementarile legale cerute de ErP aducand un aport considerabil la indeplinirea conceptului de eficientizare KSB prin programul FluidFuture®!

Reducerea consumului de energie prin FluidFuture®
Conceptul KSB pentru eficienta energetic acuprinde intregul sistem hidraulic si maximizeaza economia de energie.

Reglementarile ErP Ecodesign
In vederea reducerii cantitatii cosumului de energie in intreaga lume regelementarile ErP puncteaza eficientele minime cerute pentru ErP “Energy-related Products”. Pompa de circulatie Calio este atat de eficienta deoarece deja depaseste compatibilitatile cerute de ErP 2015. Acesta este o mare realizare a Grupului KSB in vederea indeplinirii tintelor ErP (20% mai putin gaze cu efect de sera, 20% mai mult prin energiile regenerabile, 20% scadere a consumului de energie).

 
 
Date tehnice
 

www.ksb.ro
ksb@ksb.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video