Pompa Wilo-Yonos PICO a primit premiul Green Innovation 2013

83 vizualizari
aaa
Distribuie pe

 Dupa ce a fost recunoscut ca un produs de inalta calitate si     nominalizat pentru mai multe premii in ultimele optsprezece   luni, Pompa Wilo-Yonos PICO a fost selectata castigatoare la   finele lui septembrie 2013 a premiului Green Innovation   Award 2013 in cadrul decernarii Premiilor pentru Eficienta   Energetica care a avut loc la Ricoh Stadium, Coventry. Acesta   a fost unul dintre cele sase produse nominalizate pentru   premiu, iar juriul l-a considerat drept „castigator evident”.

Decernarea acestor Premii are loc concomitent cu o serie de   evenimente legate de energia regenerabila care au loc in   intreaga tara si care evidentiaza beneficiile tehnologiilor   regenerabile si economiei de energie care poate rezulta atunci   cand regenerabilele sunt incorporate in proiecte domestice si comerciale. 

Gary Mannus, Managing Director al Wilo UK: “Suntem incantati de recunoasterea calitatii pompei Wilo-Yonos PICO in acest fel”. Parte a portofoliului Wilo de pompe de circulatie mici de inalta eficienta, aceasta s-a bucurat de succes pe piata din Regatul Unit, oferind economii de energie de pana la 90% fata de pompele standard.

Mai multe detalii legate de Wilo-Yonos PICO, pompe si sisteme de pompare de la Wilo sunt disponibile la www.wilo.de si www.wilo.com.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video