Kingfisher achizitioneaza Praktiker Romania

275 afisari
Kingfisher plc, compania mamă a Brico Depôt România, cumpără Praktiker România S.R.L., unul din principalii jucători de pe piața de bricolaj și amenajări interioare

Kingfisher plc, unul dintre liderii pieței de bricolaj și amenajări interioare din Europa și compania mamă a Brico Depôt România, anunță că a semnat cu succes contractul de achiziție a 100% din acțiunile Praktiker România S.R.L. pentru o sumă care nu este dată publicității. Acțiunile au fost achiziționate de la familia Susli.

Adela Smeu, CEO-ul Brico Depôt România, a declarat: "România are o piață de bricolaj și amenajări interioare atractivă, în creștere, și am avut mereu intenția ca pe termen mediu să ne creștem cota de piață. Sub rezerva aprobării Consiliului Concurenței, achiziția strategică a Praktiker România, împreună cu structura magazinelor Brico Depôt, ne oferă o prezență puternică în toată țara."

Omer Susli proprietarul Praktiker S.R.L. a declarat: "Suntem mulțumiți de faptul că am reușit să creștem afacerea până la acest nivel, Praktiker fiind unul dintre principalii jucători de pe piața de bricolaj din România, atingând o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane EUR în 2016, cu o rețea de 27 magazine în 23 de orașe din țară. Mai mult, suntem mândri că România este o destinație interesantă de investiții pentru un lider al pieței europene de bricolaj și amenajări interioare."


Pentru mai multe informații: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.

» inapoi la Constructii

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: