Lapp Kabel Romania lanseaza un proiect educational

262 afisari

Lapp Kabel Romania lanseaza un proiect educational in cadrul Centrului de Excelenta Lapp Group din Romania


Centrul de Excelenta Lapp Group din cadrul Universitatii Politehnica, Bucuresti

Lapp Kabel Romania da startul unui proiect educational cu o serie de 5 workshop-uri, seminarii practice si teoretice dedicate clientilor Lapp si tuturor specialistilor din domeniu.

Primul workshop din acest proiect a avut loc pe 27.01.2017, in cadrul Centrului de Excelenta Lapp Group, situat in Universitatea Politehnica, Bucuresti, cu tematica “Solutii Lapp pentru cablarea instalatiilor industriale. Proiectarea cablurilor in functie de modalitatea de pozare”.
Programul cuprinde o serie de prezentari de specialitate, aplicatii practice, precum si aparitia unui invitat special.

“Deschiderea primului Centru de Excelenta Lapp din Romania ne ofera oportunitatea inceperii acestui proiect, prin care speram ca ne vom putea aduce aportul la dezvoltarea profesionala a specialistilor carora li se adreseaza workshop-urile si seminariile din agenda. Suntem, desigur, nerabdatori sa incepem si sa aflam feedbackul celor care vor trece pragul Centrului de Excelenta„ a declarat Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing, Lapp Kabel Romania.
Agenda completa a evenimentului si detaliile despre modalitatea de inscriere sunt disponibile pe www.lappkabel.ro.

Despre Centrul de Excelenta Lapp Group din Romania:
Centrul de Excelenta a fost inaugurat pe 14.09.2016, in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica, Universitatea Politehnica din Bucuresti, sub deviza “Viitorul este in mainile tale!” si isi propune sa-i familiarizeze pe studenti cu modul de lucru, cu procesele si cu echipamentele care se regasesc in mediul industrial.

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: