Liderii industriilor in care tratarea apei e esentiala vor participa la un eveniment Mediafax Talks

503 afisari
Agentia de presa MEDIAFAX si compania Eliso – specializata in tratarea apei – vor organiza miercuri, 29 martie, la Bucuresti, un eveniment unic dedicat acestui sector de activitate: „Mediafax Talks about Impactul Tratarii Apei in Afacerea Ta! Descopera Beneficiile cu ELISO”.

Evenimentul va reuni lideri ai industriilor pentru care tratarea si calitatea apei este un factor decisiv, cum ar fi sectoarele alimentar, medical, office sau hi-tech, iar participantii vor vizualiza ultimele tehnologii promovate de compania Eliso – unul dintre principalii furnizori de sisteme de tratare a apei industriale din Romania.

„Mediafax Talks about Impactul Tratarii Apei in Afacerea Ta! Descopera Beneficiile cu ELISO” are ca invitati managerii unor companii care utilizeaza in mod curent solutii de tratare a apei, dar si specialisti ai companiei Eliso. Printre temele abordate si prezentarile propuse de organizatori se numara explicarea procesului concret de livrare al apei, in parametri care sa asigure calitate si beneficii financiare, studii de caz ale unor companii utilizatoare, ca si unele referinte privind sistemele si echipamentele folosite pentru tratarea apei.

Eliso este membra a grupului Techs2life (techs2life.com) care activeaza din 1994 in 4 tari din Sud-Estul Europei (Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru). Produsele Eliso sunt certificate pentru proiectarea, dezvoltarea, productia, depozitarea, instalarea, servirea si vanzarea sistemelor de tratare a apei, a produselor chimice si echipamentului industrial. Eliso este membra a International Water Association (IWA) si a Romanian Water Association (ARA).

„Mediafax Talks about Impactul Tratarii Apei in Afacerea Ta! Descopera Beneficiile cu ELISO” se va desfasura la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, in dimineata zilei de 29 martie. Cei care doresc sa participe la acest eveniment se pot inscrie urmarind linkul http://www.mediafaxtalks.ro/mediafax-talks-about-impactul-tratarii-apei-in-afacerea-ta.

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: