Design minimalist pentru colectia de lavoare Hi-Macs Baths by Clay

100 vizualizari
Hi Macs
Distribuie pe

Baths by Clay este o companie olandeza specializata in proiectarea de mobilier de baie si productie care sintetizeaza importanta unui mediu echilibrat si atesta desenul sau modelul fara a face compromisuri.
Multe dintre lavoarele sale personalizate sunt realizate din Hi-Macs, material compozit rezistent la uzura si omogen in acelasi timp. Este aproape imposibil de zgariat, insa daca acest lucru totusi se intampla se poate reface prin refinisarea suprafetei. Printre beneficiile Hi-Macs se numara faptul ca este non-poros, lucru ce il face usor de curatat si rezistent la pete, umiditate si lumina soarelui. Este materialul perfect pentru designul bailor, ofera tot ceea ce ti-ai putea dori atunci cand vine vorba de curatenie.

Colectia de lavoare Hi-Macs 2016 Baths by Clay include patru piese din Hi-Macs, stiluri concepute pentru a trece baia la un nivel superior.

Edge este o forma noua, simpla dar sofisticata ce se caracterizeaza prin aspectul sau dreptunghiular minimalist si contururi subtiri de 12 mm.

Wave este de asemenea nou, incapsuleaza contururi netede, blande, ce imbina perfect blatul de lucru printr-o miscare naturala. Cu linii clare si chemare sinuoasa este valabil in trei dimensiuni pentru a completa ambele setari: clasicul si contemporanul. Lavoarul este termoformat 3D dintr-o bucata cu blatul.

De altfel nou este si Level, denumit astfel dupa diferenta de nivele, cu o suprafata inalta pentru montarea lavoarului, robinetului si sapunierei. Practic si frumos, are optiunea de a pozitiona blatul pe partile laterale sau din spate ale lavoarului.

Timeless – pentru miscarea ce curge liber, in mod subtil, chiuveta are o forma ovala care se imbina perfect cu blatul. Toate aceste lavoare pot fi suspendate pe partea de sus a unui dulap sau a unui blat; optiunile sunt nelimitate. Lavoarul este termoformat 3D dintr-o bucata cu blatul.

Hi-Macs poate fi turnat in orice forma si este utilizat pe scara larga in arhitectura, in proiecte rezidentiale si comerciale. Facut dintr-un amestec de acrilic, minerale naturale si pigmenti, creeaza o suprafata neteda, non-poroasa si vizual neteda care satisface cele mai inalte standarde de estetica, fabricatie, functionalitate si igiena.

Cele mai de succes bai au fost create cu stil, durabilitate si longevitate in minte. Proiectarea ar trebui sa fie fara varsta cu mobilier si accesorii adaptabile intr-o continua schimbare cu nevoile noastre. Aceasta filosofie i-a condus pe cei de la Baths by Clay in directia de a masura aprofundarea si aplicarea Hi-Macs in cadrul desenelor si modelelor de ultima ora.

In loc de o dimensiune fixa sau de un aspect modular, mobilierul poate fi modelat perfect in orice design, oferind un final de flexibilitate si libertate pentru client, proiectant, arhitect sau specialist in obiecte sanitare.

Hi-Macs este un material solid care poate fi modelat sub orice forma. Acesta este utilizat pe scara larga pentru aplicatii arhitecturale si de interior, cum ar fi performanta sculpturala, placare pereti sau bucatarii, bai, mobilier in proiectele ce vizeaza spatiul comercial, spatii rezidentiale si publice. Compus din acrilic, minerale naturale si pigmenti care vin impreuna pentru a oferi o suprafata neteda, non-poroasa. Indeplineste cele mai inalte standarde pentru estetica, fabricare, functionalitate si igiena, oferind multiple avantaje asupra materialelor conventionale.

Hi-Macs ofera posibilitati nelimitate drept solutii de acoperire a suprafetelor, dar de asemenea inspira si mintile creative din intreaga lume, precum: Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid si David Chipperfield. Acestia au realizat proiecte fabuloase folosind Hi-Macs, de la bucatarii la bai, inclusiv obiecte decorative in hoteluri, muzee, centre comerciale si de asemenea pe exteriorul fatadelor.

LG Hausys’ Hi-Macs foloseste un proces simplu de incalzire pentru a crea dimensiuni tridimensionale si capacitati de termoformare, ofera practic o gama nelimitata de culori, iar unele nuante expuse la lumina capata o transluciditate speciala. Cu toate acestea Hi-Macs este aproape la fel de dur ca o piatra si poate fi prelucrat intr-o maniera asemanatoare cu lemnul: poate fi taiat, frezat, gaurit sau slefuit.

Hi-Macs este fabricat folosind o tehnologie de noua generatie: cura termica. Temperatura atinsa in timpul procesului de fabricatie situeaza Hi-Macs separat fata de celelalte materiale solide, chiar mai omogen, mai robust si mai durabil, cu o rezistenta mai buna si rezultate superioare la capitolul termoformare.

In ceea ce priveste igiena, Hi-Macs nu absoarbe umiditatea, este rezistent la pete, usor de curatat, mentinut si reparat.
Nenumarate certificate recunoscute pe plan international atesta calitatea Hi-Macs in termeni ecologici, de igiena si de rezistenta la foc, fiind prima suprafata solida de pe piata care primeste Certificatul European de Aprobare Tehnica (ETA) pentru Alpine White S728.

Hi-Macs ofera cea mai lunga garantie de pe piata, cu o garantie de 10 ani pentru produsele fabricate de Quality Club Member.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video